Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől nőhetett meg a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nőhetett meg a párom pénisze?

Figyelt kérdés

Határozottan emlékszem, hogy a kapcsolatunk elején vékonyabb volt, kicsit rövidebb is. 29 évesen láttam először, most 32.

Rendesen megvastagodott és hosszabb is lett. Nem sok centiről van szó, de szemre és érzetre is észrevehető.

Kiegészítő információ, hogy korábban sosem elégtették ki jól és rendszeresen szájjal. Illetve, nagyon vékony volt a teste de mostanra felszedett 25 kilót, aminek egy része izom. Az arcszőrzete sűrűbb lett.

2024. jún. 3. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább semmitől.:) Valószínűleg csak rosszul emlékszel vagy valami más változott szex téren, amitől jobban kielégülsz.
2024. jún. 3. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

29 évesen nem nől semmitől. Troll vagy...

😄

2024. jún. 3. 22:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy jobban megtelik neki vérrel? Végülis, már stabil kapcsolatban vagyunk, biztonságban érzi magát
2024. jún. 3. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3: Vaktában találgatva talán ez hogy jobban megtelik vérrel még egy reális elképzelés. Azt persze nem tudom hogy ez most össz egészében jó vagy rossz a testnek, mert azt gondolnám hogy ez ehhez vérnyomásnövekedés kell. De az is lehet, hogy ahogy a farokgyűrű akadályozza a vér kiáramlását, ahhoz hasonlóan jobban tart, feszít valamelyik izom. Ezenkivűl péniszpumpával is lehet egy kicsit növelni a méretet. Ezek együttesen lehet hogy észrevehető méretnövekedést okoznak.
2024. jún. 4. 00:22
 5/7 anonim ***** válasza:
97%
Magam nevében tudom mondani, hogy olykor amikor rohadtul kanos vagyok vastagabb, nagyobb mint amikor nem annyira vagyok. Máskor is feláll, kemény de mégis van különbség.
2024. jún. 4. 00:45
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Lehet tornáztatja, pumpálja titokban.

Nekem is ha nyúzogatom 18 cm ha hagyom akkor visszahúzódik 16 cmre.

Vannak erre technikák.

Az is lehet, hogy pozenciagyógyszert szed.

Kérdezd meg tőle!

2024. jún. 4. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:

A legvalószínűbb, hogy rosszul emlékszel.

Előfordulhat, hogy jobban rá vagy hangolódva, és az izgalom hatására összehúzódik a hüvelyed, ezáltal szűkebbnek tűnik a behatolás.

A szűkebb hüvely a párodat is jobban izgatja, ezzel erősödik az erekciója.

Ha sportol, attól emelkedhet a tesztoszteronszintje, ami szintén erősíti az erekciót.

Ha zsírrétegből fogyott, akkor hosszra növekedhet a farka (igazából nem növekszik a hossza, csak több látszik ki belőle).

2024. jún. 26. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!