Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a legperverzebb eltitkolt vágyatok?
Figyelt kérdés
Megéltétek már, vagy tervezetik vagy pedig csak fantázia marad?jún. 2. 16:25
11/20 anonim válasza:
Megéltem , egyszerűen izgat ha aláznak használnak ,mint egy kis riba*c*cot ,de úgy igazán,23/l
13/20 anonim válasza:
Végre egy olyan pasi aki jól meg tud dugni és nem csak maszatol ez nagy vágyam. A másik
2 vagy több pasival lenni egyszerre.
14/20 anonim válasza:
Hogy a pasim egyszer kopaszra borotválja a fejem. Még nem mertem meglépni.
15/20 anonim válasza:
Megéltem már, mint a 11 válaszoló. Totális kielégülés. Utána nem jó érzés, de előjön újra az érzés.
16/20 anonim válasza:
Ez a használnak mint egY r.b.ncot csak álmodozás!
17/20 anonim válasza:
Egy olyan nővel szexelni,aki bírja másfél óráig,van szexkúltúrája,és jól szexel.
18/20 gabor49 válasza:
férfi vagyok de ismiznek egy valodi perverz csajjal 50/f
19/20 anonim válasza:
Kipróbálni egy lánnyal, de úgy, hogy én csak hagyom magam, passzív lennék és ő kielégítene.
20/20 Srias87 válasza:
6 vedd rá, legjobb döntésem volt, hogy ra vett az akklri csajom, es amennyire nem akartam, egy idő utan, imadtam es, most is mai napig😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!