Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legperverzebb dolog amit csináltatok? Utána milyen érzés volt?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatokfebr. 2. 23:33
1/38 érdeklődő35 válasza:
Hetwrók vagyunk, ahigy a kategória. Korunk 10 év különbség és az elmúlt 10 évben tettük
Kinek mi a perverz
Badacsony tetején kilátóban
Balatonban
Kikötoztem ágyhoz
Asztalhoz
Gyermekünk előttünk annyira bambulta a tv taz ágy előtt ülve, hogy a háta mögött az ágyon szexeltünk szállodában.
2/38 anonim válasza:
Bekentem az akkori párom testét csokival és lenyaltam.
Egy szub srácot addig harapdáltam, amíg éppen csak betette és elment.
Exem ki akarta próbálni, milyen, amikor levizeli a lábam. Kipróbáltuk.
Jégkockával a számban oráloztam.
30 N
3/38 anonim válasza:
Jaja, kinek mi a perverz. Van akinek a sima orál, vagy hármas is az. Másnak egy 20 fős kemény BDSM gangbang sem lenne az.
4/38 anonim válasza:
Én joghurtot nyaltam le barátnőm testéről , majd végül a punciáról .
5/38 anonim válasza:
Gulyás levest főztem egy szál bugyiban az anyóséknál.
6/38 anonim válasza:
A perverz relatív, de domináltam az akkori fiúm, aki pórázon volt. 26/L
7/38 anonim válasza:
Barátnőmet meg az öccsét egyszerre keféltem.
43 bi pasi
8/38 anonim válasza:
26 perc telt el az ötlettől a megvalósításig, hogy a volt tanítványom 25 évvel fiatalabb feleségének a szájába élvezek.
46F
9/38 anonim válasza:
Az nem nagyon tűr nyomdafestéket. Es időbe telne mindet elmesélni. 26L
10/38 anonim válasza:
07:22 Nyomdafesték? Te nem elektronikus eszközön használod az oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!