Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, akiknek zárt puncitok van, szeretitek, ilyen karakterű vagy teljesen mindegy lenne?
Figyelt kérdés
jún. 2. 15:50
1/15 anonim válasza:
Mit jelent nalad a zart punci????
A huvely falai minden nonel osszernek kvazi h a felszallo fertozest megakadalyozzak. Ha innen nezem minden punci zart.
2/15 A kérdező kommentje:
Ah
Mi olyan külsőre, mint egy kagyló, az ajkak nem vagy alig látszanak, ha nem tárja szét a lábát.
jún. 2. 15:58
4/15 anonim válasza:
Legalabb nezz utana a elfogadott megnevezeseknek mielott felteszel egy kerdest.
Gondolom otthon anya engedi a wifit... A keresesi elozmenyeket meg lehet torolni ha belenez....
7/15 anonim válasza:
8/15 A kérdező kommentje:
Így van, ilyenekre gondoltam.
jún. 2. 20:41
10/15 anonim válasza:
Én nem annyira örülök neki, hogy ilyen van.
Eddig még minden partnerem jobban szerette volna,ha nem csak nyalni tudta volna, hanem szopogatni is. Jól bekapni mindent, és cuppanósan elengedni.
Szerintem is, az nagyobb élvezet mindkét félnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!