Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyen szóvá, hogy a pasinak nagyon pisi szagú a farka? Amikor kézbe veszem a kezem is olyan lesz. Orálisan nem is csinálom, állítólag nem is szereti. Gumival szexelünk. Másnak is ilyen erős pisi szaga van? Korábban hasonlót nem tapasztaltam.
Figyelt kérdés
jún. 1. 22:49
3/10 anonim válasza:
Megkéne beszélni vele, hogy ezentúl csak fürdés után szexeltek. Nyilván kellemetlen a téma, de el kell döntened, hogy te érzed magad rosszul, vagy Ő amiért szólsz neki.
4/10 anonim válasza:
Csak akkor büdös ha nem mossa! Szólj neki, hogy legközelebb oda se menjen büdös f.ssz.l mert akkor kereshet más nőt. De egyébként csodálkozom hogy egy ilyen igénytelen embert magadba engedsz.
6/10 anonim válasza:
Mondd meg neki világosan, és nyíltan. Más opció nincs. Nagyon szánalmas hogy valaki nem képes a minimális higiéniára sem
8/10 anonim válasza:
Én pisilés után mindig rendesen lerázom a farkam és megtörlöm wc papírral. Ha tudom hogy szexelni fogok, beállok a zuhanyzóba és gyorsan meg is mosom. A párod valószínűleg nem ennyire igényes.
9/10 anonim válasza:
Ilyen igénytelen àllattal van nő aki szóbaàll... szégyen...
10/10 anonim válasza:
Itt 99 százalék, hogy igénytelen.... Nekem is volt 1 ilyen. Szexkapcsolat lett volna, de az első alkalommal éreztem ezt a szagot. Szóltam neki, elment fürdeni.. Utána se lett jobb. Nem is lett semmi belőle. Miért engeded magadba? Hiába a gumi. Undorító. Szólj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!