Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy a srac állitolag eleggé tapasztalt szeretkeztünk jo hosszan es a srac nem ment el?
Figyelt kérdés
Azt jelenti h nen csinalok eleg jol? Vagy nem elvezte elegge? (Akikkel eddig voltam azoknaknak tetszett es el is mentek)2016. szept. 9. 07:57
1/4 anonim válasza:
A pasiknak is lehetnek gondjaik, simán előfordul, ha
nem tud az ember teljesen ráhangolódni az együttlétre.
2/4 anonim válasza:
Ha nem volt jo akkorvan szaja es mondja hogy o hogyan szereti. Gondolom nem vagy gondolatolvaso. Lehet nem volt eleg jo vagy faradt volt. Van amikor a ferfiaknal sem jon ossze.
3/4 anonim válasza:
Vannak olyan férfiak akiknek sokkal nagyobb élvezetet nyújt ha a lányt kényeztethetik. Én is ilyen vagyok, nem szoktam mindig elmenni, inkább azon vagyok, hogy a barátnőm minél többször menjen el és hogy minden szinten kielégüljön (érzelmileg és testileg is).
Van, hogy csak úgy hirtelen nap közben amikor épp olyan helyen vagyunk kinyalom stb.
4/4 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen .. Mindent kipróbáltunk , minden pózba próbáltuk amit csak tudtunk .. De az istenért sem tudtam elmenni :/ majdnem 4 óra hósszáig csináltuk ..de akkor nem is nagyon élveztem , nem is volt kényelmes hely ahol csináltuk , meg valahogy mar aztán elment a kedvem is töle .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!