Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátnőtök egy fiú haverjánál akarna aludni?

Figyelt kérdés
2024. jún. 1. 16:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
26%
Szeretnék ilyen naiv csajt magamnak, mint amilyen naiv srác vagy ^^
2024. jún. 2. 10:43
 32/37 anonim ***** válasza:
Szingli férfiként volt ilyen (nemegyszer), hogy egy csaj haver aludt velem a szobámban, mert házibuli volt nálunk az albérletben. Azonkívül, hogy minden alkalommal szexről, nőkről, punciról, farokról beszeltünk, ami után mindig pettingeltünk is egy alaposat (ő leszopott, én kinyaltam, megujjaztam), nem volt semmi szex :D :D. Én semmit se tiltok a barátnőmnek, magától olyan, hogy sosem aludna más pasinál. De tudom én hogy mennek ezek a dolgok.
2024. jún. 2. 11:03
 33/37 anonim ***** válasza:
38%
34# ezaz, hogy minden srác tudja, akihez csak "aludni" ment a csaj 😂😂 ezért mondtam, nekem is kell egy ilyen naiv csaj.
2024. jún. 2. 11:52
 34/37 anonim ***** válasza:
38%

Nálam is "aludt" már haver csaj🙂

Én megdugtam, ha már ott lelkiztünk😅😅

2024. jún. 2. 11:54
 35/37 anonim ***** válasza:
28%
Ha kikefeled a lelkét, az is lelkizesnek számít. Egy csaj férje jött megverni, mert megdugtam a feleségét, aztán csak mondtam neki, hogy lelkiztunk 😂😂 hát full mosolyogva mondtam neki, mert majdnem elrohogtem magam, ez meg bevette, mert hogy látja rajtam, hogy full nyugodt vagyok és biztos csak lelkiztunk akkor 😂😂😂 aztán mondtam is neki, ne aggódj, nem volt köztünk semmi (se ruha se takaró, de ezt nyilván nem mondtam már neki) szóval még csak hazudnom sem kellett 😇😇
2024. jún. 2. 12:18
 36/37 anonim ***** válasza:
40%
Ha a fiú haverja meleg, akkor nincs ezzel semmi baj, meg amúgy is vannak gátlásos, visszahúzódó, csúnya pasik, attól még lehet a haverja, ha a csávó semmit se merne olyan dolgot kezdeményezni nála. pl. gyerekkortól kezdve haverok. Nem kell mindenbe egyből perverzséget, szexet látni... -.-"
2024. jún. 2. 12:27
 37/37 anonim ***** válasza:
26%
#38 de kell. De mindegy, amelyik csaj egy fiú barátjánál akar aludni, az ne akarjon velem kapcsolatban lenni, különben én is elkezdek a barátnőimnél aludni, akik főleg exek.
2024. jún. 2. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!