Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibeszélte a párom a haverjának az intim dolgainkat és mérges vagyok? Mit csinálnátok?
Fél éve vagyunk együtt és úgy gondoltam bizalmas a kapcsolatunk. Én is beszélek a szexről a barátnőimmel, de csak annyit hogy jó-e vele, vagy sem. Nem megyek bele a részletekbe.
Tegnap üzent neki a barátja mikor nálam volt a telója, kérdezett valamit én meg megynitottam, hogy válaszoljak (olyan dolog amire én is tudtam a választ). Picit feljebb görgettem és láttam, hogy elég belemenőssen kibeszéli az intim együttléteinket a havernak. Vagy a nemi szervem.Nem írt semmi negatívat, de akkor is bánt.
Nem mondtam el neki, hogy ezt láttam, de megesz a méreg.
Jesszus hármas te beteg vagy.
Azért neked mutatja,van veled, mert téged szeret és nem az ismerőseidet, így nekik semmi közük hozzá.
Én is ezen akadtam ki, de az én párom ennyire nem beteg. Csajod tud róla?
Ha engem kérdezel, ez tiszteletlenség és egy Férfi nem csinál ilyet. Nem biztos, hogy emiatt elhagynám, ha ez az első botlása, de résen lennék és még egy húzás és repülne.
Igazából mindegy is hogy mi mit írunk, ha téged zavar, rosszul érzed magad emiatt, akkor az gond. Ennyi.
N
Szerintem aki szereti a másikat nem beszéli ki a szexuális életüket
Max annyit g megvolt az első együttlét,jó volt stb…
Vagyis én így gondolom
Én soha nem beszéltem ki egyik párom se
De ha csak szex kapcsolat volt arról beszéltem a barátnőimnek
32/N
Faszik között ez megesik, nem kell felkapni a vizet emiatt. De Ti nők is ugyanezt csináljátok, és szerintem Ti részletesebben. Méret, teljesítmény stb. Elég ha a fickó rossz napot fog ki, és máris megy a kibeszélés.
Azért én különbséget tennék kibeszélés és megbeszélés között. Ha nem ordenáré stílusban beszél rólad, hanem már-már büszkeséggel telve ecseteli a tested, a feszes melled, a tüzes puncid, akkor akár ezt egyfajta bókként is felfoghatod.
– Milyen a feleséged az ágyban?
– Sokan dicsérik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!