Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek elmondja a haverja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elmondja a haverjanak és már nem fogom érdekelni?

Figyelt kérdés
Van egy barátom aki tudja hogy én nem megyek csak úgy bele egy kis mokazasba bárkivel csak mert milyen jó lesz, nem vagyok ennyire laza, mert korabban vkiben nagyot csalódtam. Meg azt is tudja h mennyire utalom ha valakinek nem mondok rögtön igent és az rögtön eltunik. A lényeg hogy van neki egy haverja aki szerint nagyon szép vagyok és mindig próbálkozik nálam. Szerintetek ha a barátom elmondja neki, hogy mennyire nem vagyok könnyű eset, már rám se fog nézni és hozzám se szol?

2020. júl. 5. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Komolyan olyan kapcsolatot szeretnél, amiben azért van Veled valaki együtt, mert könnyen kapható vagy?
2020. júl. 5. 19:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csak kíváncsi leszek h ezek után vajon hogy fog viszonyulni hozzám :D
2020. júl. 5. 19:20
 3/8 anonim ***** válasza:
29%

Jaa lehet látni h mennyire nem adod oda mindenkinek magad. Van egy pasid, de azért attól félsz h ha elmondja a haveejának h nem vagy könnyen kapható annak már nem fogsz kelleni.

Hmm a kettő üti egymást.

2020. júl. 5. 19:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez a barát nem olyan barát,hanem haver barát :D Sokunk szereti a kihívásokat, és az is tetszik ha egy lány nem nem dől meg mindenkinek.
2020. júl. 5. 19:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Jaaa a barát nem pasi :D
2020. júl. 5. 19:44
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

ha megjátszod magad és elvből elutasítóan viselkedsz, ne csodálkozzál, ha tovább áll

ennek semmi értelme; ha szimpatikus a srác, nyissál felé. Nem kell rögtön ágyba menni, de randizni, jó élményeket gyűjteni miért ne?

2020. júl. 5. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Magyarra lefordítva van egy pasi akinek tetszel és bejössz neki, s próbálkozik nálad. Ha a haverja visszamondja neki, hogy nem vagy könnyű eset attól még lehet próbálkozik tovább, mert elképzelhető hogy amúgy sem "alkalmira" akar, hanem komolyabb történetre. Hogy mit akar tőled azt viszont mi nem tudjuk.

Azt viszont igen, hogy ha komoly kapcsolatot is akar, de te folyamatosan lerázod, nem adsz neki úgymond biztató visszajelzéseket akkor előbb utóbb abba fogja hagyni a próbálkozásokat. Nem azért mert könnyű vagy nem könnyű eset vagy, hanem azért mert nem akar olyan szekér után futni amelyik csak szívatja de látja úgysem veszi fel.

2020. júl. 6. 00:32
 8/8 anonim ***** válasza:
ha lelép ilyen gyorsan, akkor csak jól jársz, nemde? Hiszen nem vagy könnyű eset
2020. júl. 6. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!