Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkérdezzem a párom, hogy benne lenne e? Mennyire durva kérés ez?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, csak úgy a semmiből jött egy gondolat, hogy közös zuhanyzás közben, a párom elé térdelek és ő lepisil. Valahogy a gondolat felizgatott. De csak is a zuhanyzóban tudnám ezt elképzelni, hogy utána le is tudjam mosni magamról. De csak a melleimre gondoltam, az arcom az már kicsit sok lenne. Szerintetek durva kérés, vagy fel merjem hozni? Én vagyok a pár női tagja, ha nem egyértelmű esetleg 😄jún. 1. 06:50
11/19 anonim válasza:
Kérdezd meg, tényleg nem veszíthetsz. Csa kelőtte igyon meg sok vizet, menjen el sokszor wc-re, akkor lesz szagtalan és íztelen.
12/19 anonim válasza:
Ez nem terheli meg nagyon a vesét? Sosem értettem, hogy hogyan bírják ki a pisis-filmekben a húgyszagot, hogy csomóan megöntöznek egy szem lányt és minden úszik benne, meg a lány is szinte csúszik rajta az ízébe bele sem mertem gondolni.
13/19 anonim válasza:
Én közel 1,5 litert vizelek akár percekig, a normális 1/2 liter helyett. Van egy kis problémám, de normális egészséges a folyadék.
14/19 anonim válasza:
12: ha keveset iszik, akkor sós picit (mint a húsleves), ha sokat, akkor nem nagyon van íze.
15/19 anonim válasza:
Puhatold ki előbb mi a véleménye róla. De ha perverzebb bevalalósabb akkor siman meg fogja tenni. Én is íhy csinálom alltalaban. 27L
17/19 búzaszem válasza:
Kezdésnyek a zuhanyzó jó helyszín és mellre teljesen komfortos.Jól kigondoltad, ez egy remek bemelegítő gyakorlat ebben a témában, ha meg tetszik tovább tudtok menni. Én imádom így csinálni. 40/F (Később azzal is lehet fokozni, mikor már jól megy ez, hogy ugyanezt megcsináljátok, csak mondjuk egy strand zuhanyzójában.)
18/19 A kérdező kommentje:
A témát már felhoztam, igazából nem mondott rá úgy nagyon semmit, de nem is ellenkezett. Sor még sajnos nem került rá, de szerintem benne lesz, ha eljutunk odáig. 😀
júl. 29. 11:14
19/19 Janika42 válasza:
Kérdezd meg! A bitos nem jobb mint a titokban tartott vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!