Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy szex közben szörnyen
megalázva éreztétek magatokat?
Figyelt kérdés
Nem azokra gondolok, akinél a partnerrel ez egy megbeszélt dolog, és biztonságos, nektek egészségetekre.:)
Hanem valósan, úgy hogy számotokra ez nem jó érzés. Éreztétek már magatokat nagyon megalázva? Milyen volt? Mit tettetek? Hogyan jöttetek ki ebből? Sikerült egyáltalán kijönnötök belőle? Nagyon köszönöm a válaszaitokat.:) 22N
Szót üdülő még 80 évek 14 éves szégyenlős tini.Késön este mentem fürödni a közös kinti zuhanyzóba!Faházak voltak abban nem volt.Láttam már előtte sok idősebb férfi és nekik szőrös elég nagy az enyém még pucos kis kukac .Akkor még nem tudtam van hús és vér farok.Szóval tele gátlás (80 évek nincs net stb)zuhanyzók arccal a fal felé.Mint utólag kiderült a parton nagy buli és minenki oda indult azért a pangás :)Szóval elég nyugodt szappanozás mikor nyílt az ajtó és egy kb 36-40 közötti anyuka full meztelen beállított .En úgy csináltam mintha észre se venném.Megszólalt lazán na most ki van rossz helyen ?Később kiderült ő :)
máj. 31. 20:54
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, hogy ezeket elmeséltétek.:) Hogyan jutottatok túl rajta? Később nem bántottak ezek az események titeket?
máj. 31. 21:16
13/18 anonim válasza:
Az volt a baj a BDSM-mel, hogy azt kérte tőlem, hogy fojtogassam szex közben.
Tőlem meg távol áll az erőszak, az meg pláne, hogy nővel tegyek ilyet.
máj. 31. 21:20
14/18 anonim válasza:
17 évesen eléggé nem voltam képben a szexszel kapcsolatban és összeszedtem egy kicsit tapasztaltabb barátnőt. Ő egy picit bolond volt. Minden hülyeségre rávett. Egyik alkalommal megkért hogy vegyem fel a ruháit és kisminkelhessen mert azt látta egy sorozatban, hogy attól jobb lesz a szex. Én hülye persze belementem, a smink része még oké volt de amikor szoknyáját és cipőjét felvettem ilyen hülyén tipegtem a szobában amitől röhögőgörcsöt kapott. Egy ideig én is nevettem aztán kezdett kínos lenni. Le is kamerázott annak ellenére h kértem h ne, szerencsére az akkori telefonokkal olyan gagyi vidókat lehetett csinálni hogy semmi nem látszott. De baromi kínosan és megalázva éreztem magamat akkor, és persze nem is volt utána szex, amitől csak még jobban kezdett cikizni h végülis ha a női ruha ilyen jól áll biztos a fiúkat szeretem, totál csőd volt az egész. Szerencsére volt olyan rendes h nem árulta el senkinek de emlékszem hetekig rosszul éreztem magam emiatt. Pedig lehetett volna vicces az egész, ha nem kezd el szivatni.
máj. 31. 21:30
15/18 anonim válasza:
9, ez a nőknek csak egy mindennapi eset, hogy őket nem elégítik ki. Na ez mondjuk elég gáz - a kérdésre válaszolva.
máj. 31. 21:57
16/18 anonim válasza:
Már a pasi farka többedig alkalommal mondott kudarcot. Mikor mondtam mostmár jó lenne elmenni vele orvoshoz, csak rám nézet és közölte, hogyha normálisan néznél ki lehet fel is állna...
Ekkor összeszedtem magam, felöltöztem és elküldtem melegebb éghajlatra.
Kersen olyat aki megfelel az ő ízlésének.
máj. 31. 22:02
17/18 anonim válasza:
Sajnos volt párommal. Pedig nagyon jó vele az együttlétek, figyelmes,kedves,pont ezért volt furcsa és rossz. Rövid,gyors menet volt,alig akart megcsókolni aztán, a végén egyből öltözött és sietett munkába. Persze,megérti az ember,ha úgy sietni kell,de irtó megalázva és használva éreztem magam,hogy még egy gyors búcsú ölelés sem fért bele. Megbeszéltük,szóvá tettem,fáradtságra fogta. Azóta csak egyszer fordult elő ilyesmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!