Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy szex közben szörnyen megalázva éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Nem azokra gondolok, akinél a partnerrel ez egy megbeszélt dolog, és biztonságos, nektek egészségetekre.:)

Hanem valósan, úgy hogy számotokra ez nem jó érzés. Éreztétek már magatokat nagyon megalázva? Milyen volt? Mit tettetek? Hogyan jöttetek ki ebből? Sikerült egyáltalán kijönnötök belőle? Nagyon köszönöm a válaszaitokat.:) 22N

máj. 31. 18:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Esetleg veled történt hasonló?
máj. 31. 18:35
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Milliószor a jelenlegi párommal.

Vagy szóban vagy tettekben és erőszakoskodott is.

Sírtam mint egy kisgyerek.

A mai napig bennem vannak ezek a dolgok és néha jobb néha rosszabb.

máj. 31. 18:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Bekészültem egy romantikus estével a feleségemnek, pezsgő, gyertya, szóval tudjátok. Erre közölte, hogy nincs kedve, menjek inkább prostihoz. (Soha az életben nem voltam prostinál, mert taszít, és meg se csaltam soha) Iszonyat megalázó volt.
máj. 31. 18:41
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Egy csajt vagy 10x próbáltam megdugni, de nem hagyta, azt mondta, csak aludni meg dumálni jár hozzám. Aztán egyszer, mikor totálisan be voltam rúgva egy buli után, de tényleg rettenetesen, akkor bezzeg rám mászott. Aztán közölte, hogy kicsi a farkam és milyen szar vagyok.

Úgy éreztem magam másnap, mintha megerőszakoltak volna férfi létemre. Még most is ideges lettem, pedig ez már több mint 20 éve volt. Beteg k.rva.

máj. 31. 18:53
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor BDSM-re akartak rávenni.
máj. 31. 18:56
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Mi a baj a BDSM-mel? Ha nem jön be a dolog, megmondod aztán otthagyod a másikat, kész.
máj. 31. 19:02
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Valamilyen szinten igen. Mintha csak használna engem.

Most nem vagyok egészen biztos benne, hogy szeret. De talán mégis. Amikor azt mondja, bánkódik azon, hogy nem lett gyerekünk?!

máj. 31. 19:03
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos volt ilyen
máj. 31. 19:13
 9/18 anonim ***** válasza:
89%

Egyéjszakás kaland, a csaj közölte hogy nem akar szexet csak orál. Tisztességesen kinyaltam, többször el is élvezett, pedig egy kicsit részeg voltam és fáradt, meg az se zavart hogy olyan erővel nyomta a fejem a puncijába hoy egész elzsibbadt a szám. Amikor sokadszorra elélvezett és végre elterült az ágyon, én fellélegeztem egy kicsit odamásztam mellé, aztán felkeltem és levettem az alsógatyámat. Ő rámnézett, az ágaskodó farkamra és csak kiröhögött, pedig a szerszám mérete teljesen átlagos. De úgy igazán röhögött rajtam, és azt mondta, hogy ugye azt nem gondolom hogy ő most le fog sz. pni? Mondom akkor legalább egy kézi levezetés belefér?

Na húzz innen.. fáradt vagyok a hülyeségeidhez, vagy vmi ilyesmit mondott

Én meg elkezdtem összeszedelőszködni és aztán kisomfordáltam az ajtón, iszonyat ciki és megalázó volt.

máj. 31. 19:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat egyszer ket pasi elegge eroltetni akarta hogy legyen szex. Nem eroszakoltak meg de nagyon kozeljart hozza a dolog.
máj. 31. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!