Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nagy péniszem ellenére is alig találok nőt aki lefeküdne velem?

Figyelt kérdés

normális,igényes megjelenésű átlagos férfi vagyok bőven átlag feletti mérettel. ezt nem (csak) én mondom hanem az összes partnerem elképedt a méretemet látva.

mégis alig találok valakit aki lefeküdne velem. folyamatosan csajozok, bátran odamegyek a nőkhöz, nem vagyok félős, elég hamar közlöm is velük hogy mi a helyzet velem odalent így ennek tudatában utasítanak el, nem is arról van szó hogy nem tudtak róla.

se a külsőmmel se a belsőmmel nincsen baj mégis alig akad valaki horogra, lassan egy éve nem volt semmi.

mit ronthatok el? köszi a válaszokat!

2024. máj. 31. 13:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki más, de azt egy jó általános tanácsnak tartom, hogy a nők többsége szexkapcsolatot is úgy akar kezdeményezni, hogy az nem explicite annak indul. Tehát egy szex előtti randi vagy beszélgetés sem sokban különbözik egy normál kapcsolatépítéstől, legfeljebb több a pimasz flört. Faszodról akkor beszélj, akkor mutogasd, amikor arra egyértelműen utal, hogy érdekli! Lehet, hogy érdekli, mi van a gatyóban, de csak bizonyos hangulatban. Általánosságban is jobb kivárni, amíg a nő rávezet a pikánsabb témákra, mint fordítva.

Csajozni nem könnyű, mert a legtöbb ember társasággal van, és nem feltétlen azért, hogy felszedjék.

2024. máj. 31. 14:32
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Biztosan az a baj, hogy nem hiszik el, amíg nem látják élőben. Szerintem minél előbb vedd elő a kiszemelted előtt és kicsit rángasd is a bőrt, hogy felálljon. Ez tiszta helyzet lesz. Lehet, hogy úgy tesznek majd páran, mint akiknek nem tetszik, de ez csak a látszat. Még ha elfutnak is, te akkor se hagyd annyiban, menj utánuk. Ha rendőrt hívnak, mutasd meg a rendőrnek is, hogy tudja, hogy te egy irdatlan nagy f@h@sz vagy!
2024. máj. 31. 15:02
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne reklámozd. A nőket nem érdekli. Ahelyett hogy azzal kezdesz h "hello peti vagyok 20 centi, mikor nézed meg?"

Talán megpróbálhatnál bókolni és elcsábítani egy nőt. Innen is látszik mennyire leszarjuk a méreted

2024. máj. 31. 15:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Na, csak nem kiderül a végén, hogy a férfiakat jobban érdekli a méret, mint a nőket...! Ezt szajkózom az összes mérettel kapcsolatos kérdés alatt, de mindig lepontoznak. Meg megmondják, hogy nehogy már nőkent tudjam, mire vágyik egy nő.

A másikat már sokan leírták, talán nem kellene hencegni vele. Alapból a hencegés is visszataszító, ha ha még a fhaszméretről szól...

A harmadik: semmi baj veled sem külsőleg, sem belsőleg. Ezt te írtad. Ömm...szerintem ezt gondold át még néhányszor. A kulsőhoz nem tudok hozzászólni, de a belsődben már én is látok néhány hibát, pedig nem ismerjük egymást.

2024. máj. 31. 15:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Látod, nem a méret a lényeg. Ha csak a szerszámodat tudod egy nőnek nyújtani, akkor az nagyon kevés.
2024. máj. 31. 16:45
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 igazad van a többiben, de én ennyiből nem látom vele a problémát. Ha ügyesebben adná el magát, akkor semmi baj nem lenne azzal, ha a farkával dicsekszik. Végső soron az ismerkedés 50%-ban a marketingeől szól.
2024. máj. 31. 16:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érthetetlen. Én is ugy tudtam, hogy a nőknek csak a péniszméret számít.
2024. máj. 31. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert ha az az egyetlen "pozitívum " akkor ne csodálkozz.
2024. máj. 31. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!