Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasnál a barátnőm aki nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasnál a barátnőm aki nem szereti az orált és szinte sose csinálja nekem, lesz . pta a másik srácot. Hogyan kezelnétek ezt a dolgot, jogos a féltékenységem?

Figyelt kérdés

Direkt felkészültem a dologra és az a része h dugnak nem is zavart, élvezettel néztem, aztán teljesen ledöbbentem amikor megengedte neki hogy a szájába bedugja, és ezekután még sz . pta is, és a végén lenyelte, amit sztem nekem összesen egyszer, a kapcsolatunk elején csinált.

Ma reggel én is bepróbálkoztam és persze nem volt a válasz, és még egy szót se szóltam teljesen kiakadt hogy ha most azon féltékenykedek h a másiknak meg csinálta akkor tiszta hülye vagyok, és tudta h nem tudom majd kezelni ezt a hármas dolgot.

2024. máj. 31. 12:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Barátom, ez a megalázás magasiskolája! Te meg vigyél haza egy lányt, nyald, dugd szét ameddig bírod, és csinálj úgy, mint ha a barátnőd észre se vennéd, nézz át rajta.
2024. máj. 31. 14:12
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

Tudta hogy nem tudod kezelni mégis megcsinálta, ráadásul így. A legtöbb nő már azon is kiakadna ha az ő névnapját elfelejted de a kolleganődet meg felköszöntöd. Ezt akkor szokták csinálni a csajok ha porig akarják alázni a másikat, én ennek már voltam a kedvezményezetje.

Csak mesélte hogy szakít a pasijáv mert folyton nyaggatja az anállal de ő azt nem akarja, 2 hét múlva már tolta a farkamra a seggét amit persze el is újságolt az exének :D

De amúgy az én tippem az hogy a csajod nem megalázni akart, csak egyszerűen ennyire idióta hogy nem tudja beleélni magát a helyzetbe, pedig a nyakamat tenném rá ha velem megcsinálnád a fent említett névnapos példámat akkor 100szor jobban meg lenne sértődve mint most te vagy. Nekem is volt ilyen idióta csajom, ő se megalázni akart csak ennyire hülye volt.

2024. máj. 31. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Annyira nem jogos, szerintem is jobban meg kellett volna ezt beszélni. Gondolom a csókról például volt szó előzetesen. Elsőre nekem az a gondolatom támadt, hogy csak kreatívkodni akart, hogy ne tűnjön "fapinának". Ne támadd be, egyszeri eset volt. Ehelyett használhatnád arra, hogy neked is jól esne, ha néha csinálná, mert szereted, és jót tesz az egódnak.
2024. máj. 31. 15:56
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is hasonló volt a helyzet, nekem azt mondta azért csinálta mert új volt a helyzet, több mindent megengedett magának és a srácnak.
2024. máj. 31. 16:19
 15/20 anonim ***** válasza:
14-es, és mi lett a végkifejlet?
2024. máj. 31. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha meg volt beszélve, hogy nem, akkor jogos. Ha csak elvártad, vagy csak azt hitted nem fogja csinálni, akkor az adrenalin felpörgetheti, annyira, hogy megtegye.

Én hármast, mindig szinglikent csináltam. Pont az ilyen félreértések miatt.

2024. máj. 31. 17:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Kinek az ötlete volt ez a hármasozás kettőtök közül?
2024. máj. 31. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Ez benne van az ilyen dologban.

Te vagy a legnagyobb lúzer ott.

2024. jún. 1. 06:21
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben mindenféle magyarázat nélkül otthagynám, különben egy senki leszel ebben a kapcsolatban.
2024. jún. 1. 06:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem adtad te is a szájába a farkadat ott azonnal? Szophatott volna kettőtöket együtt, és akkor ninics a végén sértődés.
2024. jún. 2. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!