Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha férfi ként regisztrálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfi ként regisztrálok rosszlányok.hu hetero ferfi részlegébe szerintetek lesznek nők akik jelentkeznek? Van nő aki fizetne szexért?

Figyelt kérdés

Vállalok én mindenkit csak nő legyen.

Van egykis pocak de a méret is van hozzá kíváncsi lennék jelentkezne e rá valaki?

2024. máj. 31. 10:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10# de biztos van olyan aberalt nőben is aki azt szereti hogy alazak meg hasonló.

Valami idős üzletasszony aki otthon uralkodó lehet szexuálisan vágyik a szolgasagra hogy egy ilyen dagi szőrös nagyfarku pasi kezelesbe vegye .

Ilyet eltudok képzelni

2024. máj. 31. 12:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#11, Én meg el tudom képzelni, hogy jövőhéten leigázzák a földet az ufók. Aztán vagy lesz belőle valami vagy nem.

De azt fogadd már el végre, hogy egy nő királynő akar lenni, pláne ha fizet is érte.

Bár már nyílvánvaló hogy csak trollkodsz.

De tégy egy próbát, próbálj ingyen felszedni ilyen nőket.

2024. máj. 31. 12:47
 13/22 A kérdező kommentje:

Tényleg regisztráltam csak nem tudom ér e ez nekem 10 e 😃😃 annyi 1 hónapra.

Ha jönne 1 valaki már megéri ha senki akor veszteség

2024. máj. 31. 12:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Veszteség lesz, ezt borítékolgatod.
2024. máj. 31. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm szerint lesznek vendégeid mert ő is tud olyat aki van fent úgy ahogy te. Persze én se akartam elhinni de állítása szerint sok olyan házas nő van aki ki van éhezve a f@szra és ezért keresnek ott partnert. A diszkréció ami font meg jah tudjad kielégíteni őket.
2024. jún. 2. 13:33
 16/22 A kérdező kommentje:

Kisebb a lebukás veszély ez igaz enis anno asszonyom rosszlányokon csaltam mikor már rosszba voltunk havi 1 szer simán mentem .

Gondolom a nők is így csinálják fordítva.ha van gyerek nem válnak el csak a szex miatt az emberek akor simán fizetsz.

És mint szolgáltató is boldog lehetsz hissz hasznos célt szolgálsz azt hogy a család együtt maradjon.

2024. jún. 2. 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"És mint szolgáltató is boldog lehetsz hissz hasznos célt szolgálsz azt hogy a család együtt maradjon."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ez volt a hét vicce.

(Bocs, nem. Csakis a Békemenet után.)

2024. jún. 2. 14:47
 18/22 A kérdező kommentje:

17# jól kielegitet nő lehet nem fog otthon veszekedni utána.

Hiszti rohamok nélkül lehet nem lesz családi veszekedés stb stb szóval hasznos dolog a férfi prosti ha a férj nem elégíti ki a nőt .

Mivel óvszer van nagy következmény nem lehet úgyse mindenki jól jár.

2024. jún. 2. 15:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, mint a fájdalomcsillapító szedegetése.

A tünetet enyhíti, de az okot nem szünteti meg.

A "nincs szex" egy következmény.

Innentől gondolkodj egy kicsit...

2024. jún. 2. 16:11
 20/22 A kérdező kommentje:
Fő hogy a családok együtt maradjanak a csonka család sose jó .mindegy hogy hazugság a gyerekeknek jo
2024. jún. 2. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!