Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha férfi ként regisztrálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfi ként regisztrálok rosszlányok.hu hetero ferfi részlegébe szerintetek lesznek nők akik jelentkeznek? Van nő aki fizetne szexért?

Figyelt kérdés

Vállalok én mindenkit csak nő legyen.

Van egykis pocak de a méret is van hozzá kíváncsi lennék jelentkezne e rá valaki?

2024. máj. 31. 10:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű,esetleg ha nagyon jól nézel ki,és egy 50-60-as nő megkíván,és van rá pénze.
2024. máj. 31. 10:39
 2/22 A kérdező kommentje:
35 alatt ingyenes a szolgáltatás majd kiirom.
2024. máj. 31. 10:40
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sem a legjobban kinézők fognak menni,erre készülj fel.
2024. máj. 31. 10:59
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezt férfiként csak kb.félisten külsővel érdemes megpróbálni.

180+cm magasság, színtiszta izmos test egy dkg zsír nélkül. Hibátlan, szolizott, kozmetikázott bőr, manikűrös, pedikűrős látogatása, angyalarcú jóképűség. Mellé extrém elegancia, a legdrágább öltönyök, parfümök, cipők és még jó beszélőke is kell mert nők szeretnek előtte beszélgetni, tehát a műveltség alatt, valamint olyan módon kell tiszteletet mutanod a nők iránt ahogyan a mai férfiakra nem jellemző, pl.a "Most szétb@szlak, nyelbe be tövig a farkam" stílus eleve kizárt.

És még akkor is többségében 50 felettiekre számíts.

35 alattiak ha így simán nem buknak rád, hiába írod ki hogy ingyenes, akkor sem fognak menni. Esetleg akkor menne néhány 35 év alatti ha úgy néznél ki ahogy fent leírtam.

2024. máj. 31. 11:26
 5/22 A kérdező kommentje:

10400 Ft 30 napra férfiaknak meg gondolkodók rajta .

180 cm felett vagyok de van zsír és szoros is vagyok mint egy majom de a farkam jó 20+ és vastag is.

Ha csak farkam fotozom jönnenek talán

2024. máj. 31. 11:37
 6/22 A kérdező kommentje:

Jóképű se vagyok de viszont velem bármit lehet játszani gátlások nélkül.

Apucisat kaki szexet eroszakolosat.

Vannak olyan beteg nők akiket ez érdekel ?

2024. máj. 31. 11:39
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Nem fognak menni, mert egy dickpickre senki se fog rákattintani, illetve elkönyvelik, hogy egy ótvar proli vagy.

Pénzért mindenki megteheti a legjobbat "vásárolja" meg.

A zsírt színtiszta, formás izmokká kell átdolgoznod, teljes testszőrtelenítés, szoli, kozmetikus, fogszabályzás stb azonnal. De ezek semmit sem érnek ha nem vagy elég jóképű.

Meg kell tanulnod még udvarolni, bókolni a nőknek, anélkül, hogy a farkad emlegetnéd.

De ekkor is az 50es korosztály fog menni leginkább.

Amit most leírtál ez alapján max.meleg pasik fognak jelentkezni.

2024. máj. 31. 11:43
 8/22 A kérdező kommentje:

7# azért nem mindenki vállal mindent nálam szabályok nélkül lehetne bármit ez az előnyöm hátrány hogy nem vagyok jóképű és nem vagyok jó beszélő.

Farok van meg szadizmus valakinek csak elég ennyi egy szub holgynek

2024. máj. 31. 11:49
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy a nők nem apucisat meg kakisat akarnak játszani, meg a szadizmus sem érdekli őket.

Egy full jóképű, igazi Ken babának fizetnének esetleg, és tőle is azt várnák, hogy igazi férfiként viselkedjen és nőnek érezhessék magukat mellette.

Tehát szex előtt vidd el vacsorázni, nyisd ki előtte az ajtót, húzd ki a széket, segítsd le a kabátját. Udvarolj neki, dícsérd meg a ruháját, a szemét, a haját. Beszélgessetek művészetről, utazásról,vagy bármiről ami érdekli a NŐT (mert te vagy ott azért hogy őt szórakoztasd és nem fordítva), aztán legyél vele gyengéd kényeztesd, ő legyen a középpontba. Csókold végig a testét, nyald élvezésig, hagyd, hogy ő diktáljon, ő válassza meg a pózokat, a tempót, mindent. Szeretkezz vele úgy mintha szerelmes lennél belé. Bírd jó hosszan.

Az idióta szerepjátékokat meg a kakit felejtsd el. Őket csak az a szerepjáték érdekli, hogy te egy szívtipró gavallér vagy és halálosan belé szerettél.

2024. máj. 31. 12:09
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

#9 kb jól megfogalmazta.

Ott nem szub akar lenni a nő, nem azért megy. Hanem a saját élvezetéért. Amit neked tudnod kell nyújtani, és maximálisan háttérbe szorítani magad.

(Nem ocsmányságokért mennek, attól, hogy dominákhoz ezért mennek az aberrált pasik...)

2024. máj. 31. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!