Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zerge.999 kérdése:
Nőként mennyire vonz az egyéjszakás kaland?
Figyelt kérdés
Én (F) nagyon izgatónak találom, hogy megkívánsz valakit, beteljesül, és korlátok nélkül, mindenki megy a "dolgára". jelige...volt egy jó napom2024. máj. 31. 09:50
22/36 anonim válasza:
3-as,4-es,esetleg privátba ismerkedhetünk?
Én szingli pasi vagyok
24/36 anonim válasza:
Szeretem mer fiatal vagyok 20l
26/36 A kérdező kommentje:
24, 25, nyitott vagyok....
2024. jún. 25. 07:13
28/36 anonim válasza:
Kérdező, 45 évesen nyitott vagy 20eves pipikre??? Milyen meglepő🤷😂
29/36 anonim válasza:
Nőként szerény véleményem szerint egy egyéjszakás kaland bár nagyon szenvedélyes tud lenni, de annál rizikósabb. Először is életedben először látod a csávót, aki elsőre vonzónak tűnik, de ennyi idő alatt nem lehet leszűrni milyen ember is ő igazából. Belegondolsz, hogy azzal a kezével fog hozzádérni, amivel előttw ki tudja mit fogdosott és nem mosott kezet. Szóval higiéniai szempontból sztem egyáltalán nem ajánlott. Másodszor meg mivel életedben először látod a csávót, nem tudod leszűrni annyi idő alatt milyen a mentális állapota, agresszív-e, pszichopata...stb.
30/36 anonim válasza:
29-es nő!
Ebbe igazad van,de ugye ez oda-vissza is benne van a pakliban,mindkettő dolog!
Láttam még phcihopata nőt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!