Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A vallás/hit mennyiben segíthe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vallás/hit mennyiben segíthet a kis péniszből származó lelki teheren?

Figyelt kérdés

Bérmalkoztam szóval jártam sokat templomba régen és gyakoroltam a vallást de egy 8 éve már elengedtem. Sajnos én is testi nyomorult vagyok (13 centis a péniszem mereven) és biztos vagyok benne hogy az eddigi barátnőim/alakulóim ez miatt hagytak el. Viszont a frusztráltság kihat az életemre, sajnos kezdek gyűlöletet érezni a nők felé is. szeretnék egy szexuális vágy nélküli életet élni, hogy tudjak koncentrálni más dolgokra is. Ezért gondoltam hogy bevonulok valamilyen gyülekezetbe, esetleg egy lelkipásztorral beszélek, imádkozom stb. Plusz a hívő nőket talán nem érdekli a méretem.

Kérdésem az, hogy Istenben meglehet találni valamilyen úton a kis pénisz okozta frusztráltságból a kiutat?

2024. máj. 30. 09:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért az nem olyan kicsi.
2024. máj. 30. 10:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Te leszel az eszményi hívő. Az egész egyház történetét átjárja az emberi szexualitás megszégyenítése és elfojtása.
2024. máj. 30. 10:52
 13/16 anonim ***** válasza:
80%

Nincs kis péniszed

Inkább te pörögsz rá, és ez már ki ütközik a személyiségedre.

Katolikus egyházba jártam

És 1 pap se élt cölibátusban

Faluban nőttem fel és nálunk több pap is volt akár egyszerre

Az egyik mindíg a fiatal özvegyaszonyokat püfölte.

Volt amelyik minden héten járt fizetős lányhoz,

Volt meleg is aki együtt élt a parokián a szeretőjével, 40éven keresztül.

És volt pedofil is mikor ez kiderült-lebukott egyházi zárdába vitték.

A hormonok dolgoznak nem lehet le állítani őket, a hit ezen nem segít.

Inkább fogadd el a méreted, és légy laza

Ismerek, és ismertem olyan embert akinek soha nem működött a cerkája mégis volt felesége és boldogan éltek. Ebből nem csinált problémát Egyik sem és nyíltan vállalta is.

Kielégithetsz egy nőt úgy is hogy kinyalod, esetleg műpénisszel megdugod. És sokan még jobban is örülnek egy jó nyalásnak mint egy behatolás ak.

Ismerek olyan férfit aki tényleg mikro péniszel van megáldva, gyereke van és és tökéletes kielégitett nimfomán felesége.

Csak azt tudom mondani a fejedben kéne rendet rakni.

2024. máj. 30. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Abban tud "segíteni", hogy ideiglenesen eltereli a figyelmedet. Ettől a frusztrációid, szorongásaid még ugyanúgy elő fognak jönni (a szexuális vágy sem szüntethető meg), csak egyre torzultabb lesz a személyiséged. Egy agyatlan, szektás világgyűlölő hülye leszel. Ezt szeretnéd, vagy boldog életet élni? Utóbbi esetben inkább pszichológushoz menj.
2024. máj. 30. 14:05
 15/16 anonim ***** válasza:
14👍
2024. máj. 30. 15:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan szempontból mondjuk segít, ha mikropéniszed van, akkor elmehetsz katolikus papnak, és utána senki se fogja kérdezgetni tőled, hogy miért nem csajozol, meg miért nincs barátnőd. ;)
2024. jún. 1. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!