Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vallás/hit mennyiben segíthet a kis péniszből
származó lelki teheren?
Figyelt kérdés
Bérmalkoztam szóval jártam sokat templomba régen és gyakoroltam a vallást de egy 8 éve már elengedtem. Sajnos én is testi nyomorult vagyok (13 centis a péniszem mereven) és biztos vagyok benne hogy az eddigi barátnőim/alakulóim ez miatt hagytak el. Viszont a frusztráltság kihat az életemre, sajnos kezdek gyűlöletet érezni a nők felé is. szeretnék egy szexuális vágy nélküli életet élni, hogy tudjak koncentrálni más dolgokra is. Ezért gondoltam hogy bevonulok valamilyen gyülekezetbe, esetleg egy lelkipásztorral beszélek, imádkozom stb. Plusz a hívő nőket talán nem érdekli a méretem.
Kérdésem az, hogy Istenben meglehet találni valamilyen úton a kis pénisz okozta frusztráltságból a kiutat?
Nyújt némi bölcsességet, miszerint a szellemi, érzelmi, erkölcsi, jellembeli értékek a fontosak, minden más áthidalható.
2024. máj. 30. 09:11
2/16 A kérdező kommentje:
1# igen valami ilyesmire gondoltam csak elkapkodtam a kérdést és nem fejtettem ki rendesen.
2024. máj. 30. 09:12
3/16 anonim válasza:
EZenkívűl már nem is lesz itt más kérdés csak a fass méregetés és síránkozás???
2024. máj. 30. 09:15
4/16 anonim válasza:
Kérdező én az ateizmust ajánlom neked.
Amúgy ha kicsi van neked akkor csak abban reménykedhetsz hogy sikerül kishüvelyű csajt találnod.
2024. máj. 30. 09:29
5/16 A kérdező kommentje:
4# csak hogy a hüvely mérete nem egy mérhető dolog és hát sajnos az se igaz hogy a vékony kicsi lányoknak kisebb az igénye. Hogy keressem őket? Mert mire megtalálom már túl leszek 50 szakításon.
2024. máj. 30. 09:41
6/16 anonim válasza:
1-es ha hagyja magát átbaszni akkor nem bölcs lesz hanem hü*lye
2024. máj. 30. 09:43
7/16 anonim válasza:
Szakembert keress aki segít felfogni, hogy nem a péniszméreted az ami meghatároz. Ne a nőket gyűlöld a frusztrációid miatt. Nem az Ő hibájuk, hogy buta vagy. Mert buta vagy ha azt hiszed, hogy a péniszméreted az ami gátol.
2024. máj. 30. 09:53
8/16 anonim válasza:
Isten egyszer màrleosztotta ezt a kàrtyàt. Lehet imàdkozni hozzà de nem hiszem hogy utólag növelni fogja.
2024. máj. 30. 09:53
9/16 anonim válasza:
5-ös azt hogy kicsi a hüvelye a csajnak azt csak szex után tudhatod meg. Ha nagyon hozzá vagy szokva a kezedhez akkor akármilyen kicsi is a csajnak a hüvelye nem fogsz érezni belőle semmit, akkor a csajtol kell megkérdezned jó voltál e az ágyban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!