Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, számotokra ezek a szépséghibák mennyire kizáró okok komoly párkapcsolatnál? Volt hogy emiatt dobtatok egy csajt?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok itt szépséghiba alatt mint például a nagyon sok (értsd, egész testen) stria, narancsbőr, helyenként nem annyira feszes bőr, vagy esetleg kifelé dudorodó és feltűnő köldöksérv. Ezt mind úgy, hogy egy 20-25 év közötti nőn, tehát nem igazán számoltatok ezekkel. Mennyire kizáró okok komoly kapcsolatnál vagy egyéjszakásnál?2024. máj. 29. 22:24
1/13 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, az egész embert kellene ismerni.
2/13 anonim válasza:
Nálam semennyire nem kizáró ok.
3/13 anonim válasza:
Van akinek ez kizáró ok, van akinek nem. Senki sem tökéletes, a többi nő sem és a pasi sem akivel összejönnél. Ez miatt nem vagy senkinél sem kevesebb. Ha valakinek ez nem tetszik az az ő választása. F/40
4/13 anonim válasza:
Összevissza álló fogak?
Nem kizáró ok de meglepődtem élőben.
És úgy hogy lenne pénz fogszabályzóra tehát nem pénzkérdés.
5/13 anonim válasza:
"kifelé dudorodó és feltűnő köldöksérv"
Basszus, ez nem esztétikai probléma, hanem nagyon komoly egészségi probléma, amit csakis műtéttel lehet orvosolni!
Akinek ilyen van, azzal komoly kapcsolatot nem terveznék, mert ordít, hogy magasról tesz az egészségére.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Lehet szarul fogalmaztam, kis pontosítás a köldöksérvhez - Nem kezeletlen, hanem már műtéten átesett köldöksérvről van szó. Elég nehéz elmagyarázni hogy pontosan hogy néz ki, de nekem például így is kidudorodik ott az a plusz felesleges bőr amit műtétnél meghagytak, ugyanúgy ott van egy "gombóc".
2024. máj. 29. 22:52
7/13 anonim válasza:
Egykori párom, a leírásod alapján sokkal több hibával volt megáldva. Tehát én tapaztalatból mondom hogy egyáltalán nem zavart akkor se, és most se zavarna.
8/13 anonim válasza:
Ha ocsmányak a fogai és/vagy hiányoznak fogai, na az nálam kizáró ok volt mindig is. De úgy kőkeményen. Nagyon visszataszító tud lenni.
9/13 anonim válasza:
Ezt szerintem sem lehet látatlanba megmondani. Kapásból azt mondom, hogy nyilván nem zavar, de azért biztos lehet olyan sulyos állapot, ami már elviselhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!