Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ennyire esélytelen bdsm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire esélytelen bdsm kedvelő nőt találni komoly párkapcsolatra?

Figyelt kérdés

Régóta keresem már az igazit, voltak hosszú kapcsolataim, amik évekig is tartottak, és volt amiben szerep jutott a bdsm-nek is, de végül mégsem jött össze, mivel az aktuális párom nem élvezte annyira a helyzetet, mint én. És nem, itt nem arra kell gondolni hogy én egy szadista vagyok, sőt távol is áll tőlem, de szeretem akár ha domináns akár ha szub szerepben lehetek egy együttlét során.

Úgy gondolom a legideálisabb számomra egy switch hölgy lenne, aki szintén élvezi mindkét szerepet, de eddig úgy vettem észre hogy lehetetlen ilyen párt találni.

Akiknek sikerült, és boldog kapcsolatban élnek párjukkal, miközben fedezik fel egymás bdsm vonalait, Ti hogyan ismerkedtetek meg?

Előre is köszönöm!

2022. júl. 10. 12:15
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nos, a megoldás: nem volt szempont, hogy a lány BDSM rajongó legyen. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk, vártunk a házasságig (katolikusok vagyunk), majd apránként felfedeztük a hagyományos, majd később a BDSM szexualitás örömeit. Ma már lazán megdug straponnal, és egy kisebb szexbolt kelléktára van a szekrényemben :)
2022. júl. 10. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Én nő vagyok. Bdsm kedvelő. Itt jöttem össze a párommal anno.
2022. júl. 10. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az #1-esnél a pont, az érzelmi kötődés és a nyitottság a lényeges a többi ki tud alakulni "menet közben". S igen, lehetséges BDSM kedvelőként tartós, jó kapcsolat, családalapítás. Elég sok ilyen párt ismerek.
2022. júl. 10. 12:59
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
Nekem sikerült. Társkeresőn, de a bdsm vonal csak a sokadik tálib derült ki.
2022. júl. 10. 16:45
 5/9 Marygoth válasza:
100%
Mi a párommal az SM pixien kezdtünk el beszélgetni, majd talákoztunk.. Ezelőtt 2,5évvel..Nem lehetetlen küldetés. Sok sikert!
2022. júl. 11. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Én az én Domommal a volt munkahelyemen ismerkedtem meg. Egy ártatlan beszélgetés közben derült ki, hogy egy az érdeklődésünk, ezért úgy gondoltuk, hogy jobban megismerjük egymást. Azóta egy pár vagyunk és nagyon sokmindent kipróbáltunk már.

Egyáltalán nem lehetetlen, biztos sikerülni fog megtalálni a megfelelő partnert!

2022. júl. 14. 07:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi teljesen normális párként jöttünk össze. Közben alakult ki az érdeklődésünk a BDSM és a csoportszex iránt. Jó rávezetéssel sok nő élvezi a lazább vonalat. Szóval ne add fel. Csak ne úgy kezdjed vele, hogy megmutatod neki a kéjbarlangot, amiben 0,5 méteres dildók, óriási ostorok és egy baszógép van. Attól minden nő kirohan a világból.
2022. júl. 14. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

😂 Nekem sose lesz párom, főleg hogy én mindkettő szerepet imádom.

S még ott van sok más pl a külsőtől a belsőig mik jönnek be vagy sem.

Van egy pasi, akit láttam benne érzem, látom ezt a kettősséget.

Képein is vállalja burkoltan.

Nem vesz rá a lélek, tartok az újabb csalódástól. Arcra is az ideálom a kis pofija.

2022. júl. 20. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

- Minden Nő-ben ott a domináns jellem, van aki azonnal lecsap a lehetőségre, valódi Úrnővé válik.

- A csendes, szolid Nő-ben is ott lakik, segíts Neki előhozni, térdelj ok nélkül elé bújj a lábaihoz, öleld át...meg fog símogatni, érezni fogja Ő a védelmeződ....fogadj szót ellenkezés nélkül....kezd az ágyban egy ártatlan szembekötös játékkal, Ő kösse be a Te szemedet....mindig csókold meg a kezét....vezesd tovább a bilics felé, jöhet a fenekelés....türelem és Uralkodni fog!

2022. aug. 13. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!