Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kérdés nélkül nyalás, jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés nélkül nyalás, jó ötlet vagy sem?

Figyelt kérdés
Ha az ember először van együtt valakivel, célszerű először megkérdezni a partnerét hogy szeretné-e ha kinyalnák vagy szó nélkül nyugodtan el lehet kezdeni a szájjal kényeztetést? Kevés kivétellel de van akik nem szeretik ha nyalják ezért is merült fel bennem a kérdés.

2024. máj. 29. 13:28
1 2
 1/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
87%

Kérdés nélkül. Ha nem szereti, akkor majd szól. De olyan hangulatromboló ha megkérdezed.

Gondolj bele. Találkoztok, elmentek kajálni, majd a végén felmentek valamelyikőtökhöz, és a csaj megkérdezi: “leszopjalak?”

27N

2024. máj. 29. 13:30
 2/15 anonim ***** válasza:
62%
#1 vagy mondjuk az alkalomhoz illően megkérdezheted, mikor már ott van a kezed, hogy "szeretnéd?" Egytized másodpercet vesz el az életedből, és még mindig jobb többet kérdezni, mint belegyalogolni valaki traumáiba.
2024. máj. 29. 13:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan még nem volt, hogy megkérdeztem, de olyan se, hogy tiltakozott volna.
2024. máj. 29. 14:00
 4/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
82%

#2: milyen trauma?

Én sem szeretem a nyalást, nem is igénylem. Mindig kérdezés nélkül kezdik, és általában, ha tényleg nem esik jól akkor szólok, hogy nem kell csinálni, mert nem szeretem. Nincs semmiféle traumám belőle.

#1 voltam

2024. máj. 29. 14:02
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kérdezni.

Elég, ha csókolgatod közben és elindulsz "lefele". Ha nem szeretné akkor úgyis jelezni fogja.

2024. máj. 29. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem szereti szól. Amúgy is gondolom van előzménye és nem egyből a lába közé mászol.
2024. máj. 29. 14:05
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

#4 tudok olyan férfiról, akinek volt traumája szopásból és utálja, ha csinálják neki. Egyik barátnőm pasija.

Lehet az ilyesmit nem kéne elbagatelizálni :)

2024. máj. 29. 14:26
 8/15 anonim ***** válasza:
44%

Pedig könnyen lehet ilyen élményt szerezni, hogy utána egyáltalán ne kívánd. De azt továbbra is illúzió rombolónak gondolom, hogy odavágod a másik, hogy csináljam???

2024. máj. 29. 14:33
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem szeretem a nyalást nincs igényem se rá.

Megkérdezni meg lehet hogy szeretné e ha kinyalanád.

Én vagy mondom hogy most nem szeretném vagy bele egyezek a másik örömére de szólok ha nem szeretném tovább.

2024. máj. 29. 14:34
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
#8, 2 és 7 vagyok, nem kötelező oda vágni, csak egyesek nem tanultak meg emberként beszélni a másikkal. Ugyanúgy, ahogy megkínálod egy barátodat valami édességgel, akkor se azt mondod hogy "na kell? Mondjad már" hanem "kérsz egy kis csokit? Tök finom". Ugyanezeket kell figyelembe venni akkor is, ha egy ilyen érzékeny dologról kérdezel. Nagyon szomorú hogy ezt sokaknak magyarázni kell.
2024. máj. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!