Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert vannak elajulva az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert vannak elajulva az idosebb pasik a fiatal lanyok boretol?

Figyelt kérdés
Foleg tapintasra ertem.
2024. máj. 29. 07:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Te melyik almában harapnál bele inkább? Amelyik kemény tapintású és ropog, vagy ami puha és ráncos?
2024. máj. 29. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#9 Jó de akkoriban nem tudtad volna teljesíteni a fiatal csajok elvárásait , nem volt egzisztenciád, otthon laktál vagy ha nem is de biztos nem ment olyan jól mint most és ezért ràd sem néztek. Az idős milfeket meg nem érdekli csak legyen egy roppanós fiatal virsli. Utàna meg kiöregszel jönnek a fiatal titànik a milf néniket kezelni tovàbb neked meg jutnak a fiatal csirkék akiket màr tudsz szédìteni a vagyonoddal. Tudom tudom le fogtok pontozni keményen de ez a valósàg ha tetszik ha nem :D
2024. máj. 29. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:

"Miert vannak elajulva az idosebb pasik a fiatal lanyok boretol?"

hasonlítsd össze a friss szilvát és barackot azzal, amit egy hete kint felejtettél a napon, és megtudod.

2024. máj. 29. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
9. Nálam dettó ugyanez a helyzet. Fiatal koromban főként az idősebb nők vonzottak. Nem bánom mert nagyon jó emlékek fűznek azokhoz az időkhöz. Most pedig a korombéli negyvenes csajoktól inkább menekülök annyira nem jönnek be. Nem is a bőr hanem az a plusz fél mázsa túlsúly a zavaró.
2024. máj. 29. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
2, ott a pont, nyilván nem egy butuskáról beszél az ember, hanem akinek a fejében is van valami, és nyitott az új dolgokra, és nem a szexre kell feltétlenül gondolni, de akár lakhely változtatásra.. De azért voltam már olyan korombéli nővel is, aki meglepően laza volt, nem érdekelte, hogy a szomszéd, vagy akárki mit szól, jó nyilván nem kell hergelni a közönséget.
2024. máj. 29. 13:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert k@rva tökéletes. :D Mégis miért?
2024. máj. 29. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!