Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vannak elajulva az idosebb pasik a fiatal lanyok boretol?
Figyelt kérdés
Foleg tapintasra ertem.máj. 29. 07:45
1/16 anonim válasza:
A vadonatúj bőrüléses autót is szeretjük
2/16 anonim válasza:
Nem a bőrüktől, hanem általánosságban a fiatalságuktól, amiben nem csak a bőrük mérvadó.
3/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy el vannak ájulva.
Udvarlásban benne van, hogy mindenedet igyekszik dicsérni.
4/16 anonim válasza:
mert még feszes, sima, ruganyos. A korral ez sajnos változik.
Erről nyilván nem tehetnek az idősebbek, de ez van.
5/16 anonim válasza:
Annak is megvan a vonzereje, meg pont ugyanúgy egy ráncos, narancsbőrös popsinak is.
9/16 anonim válasza:
Én fiatalon a jóval idősebb nőkre buktam, a korosztályom nem igazán érdekelt. Ahogy átléptem a negyvenet, mindez megváltozott. Most a fiatal nők tetszenek és verem a fejem a falba, hogy fiatalon nem foglalkoztam velük. Miért tetszenek a fiatal nők? Mert szépek, feszes a bőrök, formásak. 18+ kategóriáról, de inkább 25év körüliekről beszélek, mielőtt valaki elkezdi a pedo témát...
10/16 anonim válasza:
Amúgy ez nemcsak kortól függ, van akinek fiatalon sem olyan kellemes, de van akit izgató már megsimogatni is, olyan jó érzés és feszes a bőre. Nehéz megmagyarázni. 30 felett már nagyon nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!