Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkon miről álmodoztok, amit nem mertek elmondani a párotoknak?
A titkos vágyaimat már elmeséltem neki.
Más nővel, de tudja és engedné is. - Egyik kolléganővel, akivel egyszer szájrapusziztunk egy céges buli alkalmával,
- meg még a feleségem előtt jóval egy volt gyakornokcsajjal a volt munkahelyemről, aki anno benne lett volna kalandban velem, csak egyikünk sem mert lépni akkor. Ez örökké bosszantani fog, hogy nem tudom, hogy milyen lett volna.
- Részt venni egy gangbang partin, ahol egy másik nőt dugunk többen. Elnéztünk egyszer egy ilyen rendezvényre, engedte is volna, hogy én is odamenjek a fellépő csajhoz, de hely nem jött be nekem, ahol ez a dolog volt.
- Részt venni egy bukkake-partin, ahol többen a lány arcára-szájába élvezünk.
- Ikerlányokkal
- Szőkével, vörössel…
- Másnak a feleségével (egyszer elengedett a feleségem egy ilyen találkozóra, de a másik pár nem jött el :( )
- Egy spriccelni tudó lányt élvezésig nyalnám és aztán az arcomba kapnám.
Ja, meg vékony lánnyal is.
#13-as voltam.
Nem megcsalás, mert ha egy kicsit is visszakozna a feleségem, akkor nem érné meg a kaland. Ő azért fontosabb nekem. Egyébként nem voltam mással, mióta ismerem.
Legnagyobb vágyam, h úgy szexeljünk az életbe egyszer, hogy a csiklómat simogatja.
Csak ujjazni szokott, aztán bedugja, elélvez és vége a menetnek. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!