Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy kisfarkú ember érezheti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kisfarkú ember érezheti magát cserbenhagyva?

Figyelt kérdés
Én így érzek sokszor, haragszom a sorsra amiért ilyen embernek születtem. A párkeresésről már lemondtam, a hokizás ott van nekem szexuális életnek, ugyanúgy elélvezek tőle. De néha ránézek a farkamra és azt gondolom hogy ejnye de megszívtam..
2024. máj. 27. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen.
2024. máj. 27. 15:26
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Konkrétan mire vagy kíváncsi?
2024. máj. 27. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Kvazni meg attol eljarhatsz.

13 centi alatt viszont nem tanacsolon, hogy ismerkedj.

A mai noknek az atlag 15 centis is kicsi mar...

2024. máj. 27. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
igen, meg egy nagy farkú is, törvény nem tiltja
2024. máj. 27. 15:35
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Azért vigasztaljon az hogy a pöcsöd nagyobb mint az agyad.
2024. máj. 27. 15:47
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
7%
Ha ettől nagyobb lesz, csinàld nyugodtan.
2024. máj. 27. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha holnap 22 centis farokkal ébrednél fel, akkor is egy szerencsétlenség maradnál, mert halvány fi ngod nincs a vonzalomkeltésről és arról, hogy mit is kéne kezdeni egy nővel. Csak gyártanád az újabb kifogásokat, hogy alacsony vagy, csóró vagy, nincs diplomád, nincs kocsid, falun élsz, nem vagy kikonzidva, nincsenek drága cuccaid, 40-es lábad van stb. és ezért nem tudsz csajozni.

Neked és a többi rinyagépnek a vérében van a lúzerség.

2024. máj. 27. 16:40
 8/9 anonim ***** válasza:
51%
Jep, a #7-esnél a pont. Téged bro' nem a farokméreted korlátoz, hanem a szorongásaid.
2024. máj. 27. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is elég pocsékul érzem magam a 12 centis méretem miatt, és bár van feleségem, aki szereti a szexet, de én magam amúgy már meglennék nélküle. Nyilván be lehet vetni az embernek a kezét, száját, technikázni, taktikázni, de azért valljuk be, valahol elég megalázó a tudat, hogy neked mondjuk 15 percig kell dolgozni teljes erőbedobással azért, hogy elérj valami orgazmust, másnak meg csak elég az adottsága, és 5 perc alatt elér több orgazmust is a nőnél.

Szóval ja, a Sors rohadjon meg ott ahol van.

2024. jún. 16. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!