Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a 20 centis péniszemet a nők folyton 20 felettinek nézik? A többi pasi hazudik a farka méretéről?
Miért kérdőjeleződne meg? Már többen leírták, hogy ők is tapasztalták ezt. Tény hogy sok pasi hazudik a méretről. Ahogy a teljesítményről stb.
Elég megnézni a bemondásos pénisz statisztikákat és a mérésen alapuló statisztikákat. Ha egy anonim kutatásban hazudnak, akkor szerinted élőben nem?
Jaj nekem is mindig mondják, hogy szép, meg végre valakinek feláll és jó kemény. Meg nem is olyan kicsi. Közben meg nincs 12cm.
Csak az önbizalmad akarják növelni.
Rossz a szemmértékük és/vagy máshoz vannak szokva. 20 cm-es, az bőven átlag fölötti.
Pár éve a kolléganőimnek elkaptam egy beszélgetését a munkhelyi ebédlőben. Arról volt szó, hogy ők hallották a rádióban hogy az átlag péniszméret 15 cm. Azon röhögcséltek, hogy szerintük az ki van zárva, mert az milyen mini méret már. És mutattak a kezükkel kb 7-8 cm-t. Én egyedüli férfiként a környéken, inkább kimaradtam a témából, mentem a dolgomra...
Vagy ennyire rossz a szemmértékük (irodisták, nem mérnökök), vagy pasijuk, férjük méretéhez vannak szokva, aki azt hangoztatja feléjük is, hogy az övé 23 cm-es...
Én se tudom megmondani mekkora egy pénisz, olyankor csak nézem és kívánom. Meg arra gondolok de jó lenne szopikázni.
Annyira tudom megsaccolni hogy kicsi közepes vagy nagy.
12, 15, 20.
Egyszer voltam ilyen nagy f@szú sráccal de vele nem feküdtem le. Olyan jó volt szopni szerintem azért élvezett el olyan hamar.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!