Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik állandóan csajokról diskurálnak meg buliznak csajozás céljából azoknak vszeg átlag feletti a péniszük?
Figyelt kérdés
Mert a bulikban ugye történik szex és akinek nem elég nagy, azt nem tudom elképzelni hogy mire fel lenne önbizalma csajozni buliban. Vagy mondjuk sport (pl. foci) vagy céges kirándulás miatti közös zuhanyzás során úgyis kiderül kinek volt csak a szája nagy és akinek nem tekintélyes a szerszáma az nem nagyon mer szexuális dolgokról dumálni, hogy utána beégjen.máj. 25. 18:33
1/12 anonim válasza:
Nem unod ezt gyökérséget??
Azért mert te nem mersz kezdeni a csajoknál más attól még csinálja és mer szexelni.
2/12 anonim válasza:
Én átlag 18cm-es farokkal is merek bulikban csajozni.
4/12 anonim válasza:
Mégegy farokméregetős hisztizés. Bmeg állítsd már magad takarékra.
5/12 anonim válasza:
A legtöbb ember nem a pénisze méretéből merít önbizalmat. Legalábbis szerintem, én pl a péniszméretemtől függetlenül vagyok önbizalomhiányos aki 26 éves korára egész életében próbálkozott be annyi csajnál mint pl egy haverom múltkor egy nap alatt a fesztiválon.
6/12 anonim válasza:
18cm valóban átlag már? A 14 centim akkor már lassan mikropénisz lesz?
7/12 anonim válasza:
Zuhanyzás és ilyesmi közben gondolom nincs izgalmi állapotban a péniszed, tehát ezek után minek spekulálni?
8/12 anonim válasza:
16-17cm a farkam, mindenhol is csajozok, úgy merek, hogy leszarom, hogy hány centi, először szetnyalom a nőt, hogy beinduljon, aztán megdugom és élvezi, nem fogja a szalagot hozni, még soha nem jegyezték meg, hogy kicsi lenne (jó az egyik exem azt hitte szakítás után, hogy hú de fog fájni, ha azt mondja kicsi, de kinevettem, aztán már mentem is a barátnőjére). Nem kell félni a nőktől, a legvonzóbb is ugyanazt akarja, mint a kevésbé, hogy jól meglegyen dugva egy kemény farokkal :))
9/12 A kérdező kommentje:
#8: Nem tűnik fel neked, hogy a te méreted átlag feletti? Akkor mit papolsz itt feleslegesen?
máj. 25. 22:05
10/12 anonim válasza:
Itt gyiken 20+ az atlag feletti, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!