Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgul fel állandóan a párom, ha a közelében vagyok?
Van egy jó és egy rossz hírem.
Majd elmúlik...
Tök jó és irigykedem is.
Én akkor tapasztaltam ilyet amikor még fiatal voltam és a pasim nem vere annyit a brét akkor ugyan így mint a tiéd. Aztàn elmúlt.
Tehát a titok az, hogy ezèrt nem kell huzigálni állandóan a füttyöt. Persze nem vágják ezt a pasik. Azt hiszik meghalnak ha nem érhetnek magukhoz.
"Én akkor tapasztaltam ilyet amikor még fiatal voltam és a pasim nem vere annyit a brét akkor ugyan így mint a tiéd. Aztàn elmúlt."
Bocsi, de szerintem amúgy is elmúlt volna. A kulcsszó az, hogy fiatalok voltatok. Egyrészt hozzászoksz az ingerekhez, kamasz korodban még a világ legizgatóbb szenzációja egy női test közelsége, sok évvel később semmi rendkívüli vagy újdonság nincs benne, teljesen hozzászoktál. Másrészt a szerveidnek sem visszafelé halad az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!