Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik akik állandóan csajokról diskurálnak meg buliznak csajozás céljából azoknak vszeg átlag feletti a péniszük?
Figyelt kérdés
Mert a bulikban ugye történik szex és akinek nem elég nagy, azt nem tudom elképzelni hogy mire fel lenne önbizalma csajozni buliban. Vagy mondjuk sport (pl. foci) vagy céges kirándulás miatti közös zuhanyzás során úgyis kiderül kinek volt csak a szája nagy és akinek nem tekintélyes a szerszáma az nem nagyon mer szexuális dolgokról dumálni, hogy utána beégjen.máj. 25. 18:33
11/12 anonim válasza:
Szerintem az atlag valahol 18-19 centi korul mozog mar.
Nekem 14 centis romboloval eselyem sincs.
Max a gyerekes, elvalt noknel.. de az meg nekem nem kell.
12/12 Noren1989 válasza:
#11 a te világodban hozzájuk vastag farok is kell, tudod, tágak (XD).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!