Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért veszitek le azonnal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszitek le azonnal a nőről a szexi rucit?

Figyelt kérdés

Kérdésem azokhoz szól, akik azonnal lekapják.

Mindegyik exem (akár kérte, akár meglepi) szinte azonnal levette rólam. Mindig szóltam, hogy maradhatna egy kicsit, de úgy két percig bírták ki. Akkor meg minek a szexi ruha, ha azonnal lekerül?

2024. máj. 25. 12:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Rólam sem veszi le mindig a pasim a tapadós rövidnacimat
2024. máj. 26. 08:35
 22/25 anonim ***** válasza:
Kedves mai privátoló, ezek közül egyiket sem hagyja rajtam mert egyiket se viselem. A tapadós nacit viszont szexinek, izgatónak találja és van úgy, hogy azt nem vetem le. Legtöbbször igen, mert ő is punciba szereti, de kell a változatosság és nekünk ez is tetszik. Nem tudom mi olyan hihetetlen vagy szokatlan ezen 2024-ben
2024. máj. 26. 15:15
 23/25 anonim ***** válasza:
#19 valszeg félre értettem a kérdést, azt hittem szexi fehérnemű szettre gondolt a kérdező...
2024. máj. 26. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert túlfantáziáltad, ruhát írt, nem bugyit. :D
2024. máj. 26. 20:32
 25/25 anonim ***** válasza:
Vegye le ő.
2024. máj. 26. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!