Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért veszitek le azonnal a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszitek le azonnal a nőről a szexi rucit?

Figyelt kérdés

Kérdésem azokhoz szól, akik azonnal lekapják.

Mindegyik exem (akár kérte, akár meglepi) szinte azonnal levette rólam. Mindig szóltam, hogy maradhatna egy kicsit, de úgy két percig bírták ki. Akkor meg minek a szexi ruha, ha azonnal lekerül?

2024. máj. 25. 12:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
Jó ez attól is függ milyen az a ruha, ami nekem bejön azt szeretem fennthagyni, mert jó benne fogdosni, néha részben dugáskor is rajtamarad, függően attól hogy mi van rajta.
2024. máj. 25. 14:08
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk ha úgy szexi ruha, hogy valami szexre való fehérnemű vagy ilyesmi,akkor azt fent lehetne hagyni. Ha egy rendes de szexi ruha, akkor szimplán útban van neki
2024. máj. 25. 14:15
 13/25 anonim ***** válasza:
13%
#12 de egy miniruha/szoknya felhúzható mondjuk egy bőrhatású leggingset ha nem veszed le a csajról max kivágod/széttéped :D :D
2024. máj. 25. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
91%
Talán egyedül maradok a véleményemmel de nekem tetszik ha néha a ruha fent marad, sőt a magassarkú is maradhat :)
2024. máj. 25. 14:30
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem vagy ezzel egyedül.
2024. máj. 25. 15:04
 16/25 anonim ***** válasza:
Én se szedném le.
2024. máj. 25. 16:03
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Én szeretem, ha a csajom szexi ruhában van és nem mindig veszem le róla szexhez.
2024. máj. 25. 16:32
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Én nem kérnék szexi ruhát, mert minek? Úgyis az a szexi ami benne van
2024. máj. 25. 21:51
 19/25 anonim ***** válasza:
47%
#18 hát nem tudom elég kevés olyan csajt ismertem akitől akkor is felállt ha melegítőben jelent meg, nem mondom hogy nem volt ilyen, mert volt, de rettentő alacsony ennek az aránya.
2024. máj. 25. 22:13
 20/25 anonim ***** válasza:
Na igen, nálunk is volt még ilyen az elején, hogy nagyon szexisen kiöltözött, aztán azonnal leszedtem róla mindent. Én a barátnőmre vagyok kiváncsi és a testére, nem a ruhára :)
2024. máj. 26. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!