Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hármasozás. Én rontottam el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármasozás. Én rontottam el valamit, vagy ő viselkedett bunkón? Jogosan érzem rosszul magam?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nem vagyunk együtt, de közös bulik után lefeküdtünk már 3x. Nem akarunk egymástól semmit, ez így jó nekünk. Ő volt az egyik résztvevő, a másik lányt este ismertem meg, így kötöttünk ki hárman nálam. Legyen "A" lány az, akivel már voltam együtt, és "B" az új.

Az elején még minden jól ment, úgy érzem kézben tartom a dolgokat, mindenki jól érezte magát és kapott elég törődést. Majd a "B" lány a hátamra fordított, és ő ült bele, amire az "A" lány szúrósan nézett, nem is értettem, de mondtam neki, hogy jöjjön a szám fölé, addig kényeztetem úgy. Legalább háromszor szólt a "B" lánynak, hogy cseréljenek, mire mindig az volt a válasz, hogy mindjárt megvan neki. Meglett neki, majd utána mellettem eldőlt, és kb onnantól ő off volt. Az "A" lány dühösen kicserélte a gumit, beleült, rám förmedt, hogy bírjam ki, majd ő is elment, viszont nem hagyta, hogy én is elélvezzek, egyből lepattant rólam. Amikor szóvá tettem, azt mondta, hogy rántsak rá magamnak. Kisebb veszekedés alakult ott ki, mire a "B" lány magához tért a "kómából", mondta, hogy ne foglalkozzak vele, konkrétan széttárta a lábait, és mondta, hogy majd élvezzek el benne. Ő akkor már semmit nem élvezett a dologból, kb mint egy bábu feküdt ott, nekem is elég volt akkor már egy fél perc, de nagyon rosszul éreztem magam utána.

Egyik legrosszabb szexuális élmény volt ez nekem. Mit ronthattam el? Vagy csak nem volt kompatibilis a két lány egymással? De elvileg barátnők voltak.. vagy valami olyasmi.

ui: köszi, hogy végigolvastad, és nem, senki nem volt részeg, addigra az az egy ital is kiment mindenkiből

2024. máj. 23. 11:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Tehát amikor önkényesen "B" beleült, majd rá 3 percre szólt NEKI "A", és "B" folytatta, mert közel volt a csúcshoz, akkor le kellett volna dobnom magamról? :D
2024. máj. 23. 18:03
 12/13 Nincstovább ***** válasza:
100%

Hát apám xD

Te aztán ki tudod hozni az embert a sodrából xD

Direkt nem érted meg, hogy miről beszélünk? :D

Ezt mondjuk neked többen is, hogy ha előre lebeszéltétek volna, hogy mit és hogyan, akkor nem lett volna hiszti xD

Egy szóval nem mondta senki, hogy dobd le magadról. Viszont már az elején nem tetszett “A”-nak és te láttad is még sem tettél semmit :) Ne nekem kelljen már elmagyaráznom, egy elvileg érett férfinak, hogyan tudta volna ezt orvosolni xD

2024. máj. 23. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Még különösebb érzelmek sem kellenek ahhoz, hogy "A" féltékeny legyen. Nőknél elég csak az önérzet, a hiúság, hogy miért nem őt dugod először.
2024. máj. 23. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!