Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy jófej duci srác az utcánkban, amolyan haver féle. Kb.130 kg.
Mikor nincs pasim, elhív erre-arra, párszor szexeltünk is.
Nem gondoltam volna, de a nagy pocija alatt komoly felszerelése van és meglepően jól is használja! Szóval tud. ;)
Igen. Az egyik exem 140 kiló volt, neki merevedési zavara volt. A legelső barátom 110 kiló volt, vele volt a legjobb a nagydarab férfiak közül, egy szintén 110 kilós barátom csak feküdt és várta, hogy lovagoljak.
Aztán összejöttem egy vékony sráccal, olyan élményekben volt részem, mint még soha.
Egyik " exem " 140kg volt. Mar az első szexnél gond volt. Nem tudtam eldönteni, hogy velem volt e baja ( ez is simán lehet), vagy merevedési zavara volt, de dugás közben lekonyult neki és úgy is maradt, nem volt jó, és még nyelvvel, kézzel is béna volt. Akkor láttam utoljára, és nem is bántam.
A férjemen is van felesleg 195cm/115kg, vele nagyon jó a szex, imádom❤️ az van, hogy Ő az egyetlen férfi aki valaha ki tudott elégíteni.
Nekem egyébként mindig is bejöttek a mackósabb pasik , kis pocak😊 szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!