Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, akit izgatnak az extrémebben elhízott emberek?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, amikor valakinek nem csak úgymond "apateste" van, vagy sörhasa, hanem mondjuk ilyen 170-175 cm magas, és keményen 180-200 kg között mozog a súlya. Persze vannak testépítők akik bőven 100 kilogramm felett vannak, de az izom, illetve különböző szerek hatására történik. Én csak a "sima" testre felrakódott zsírra, hájra gondolok. Van akit beindít, felizgat egy ritka magas túlsúllyal rendelkező ember?2023. nov. 17. 22:44
1/18 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzátennék, hogy angolul azt hiszem: chubby fetish
2023. nov. 17. 22:45
2/18 anonim válasza:
Én magam imádom az extrém kövér, még nálam is sokkal kövérebb nőket, pedig én is 173cm magas srác vagyok 180kg felett. Egyébként minden testalkatú nőt szeretek!
3/18 A kérdező kommentje:
#2 Na, ez helyes! Sok sikert a pártaláláshoz, én mondjuk pont sovány férfi vagyok, de imádom az ilyen nőket.
2023. nov. 18. 00:02
4/18 anonim válasza:
Én amúgy feedee vagyok, és hízni is szeretnék még sokat, imádok kövér lenni és egyre nagyobbra hízni! Te hány kiló vagy és milyen magas?
#2 vagyok.
5/18 A kérdező kommentje:
#4 Én 185 vagyok, de 59 kg. Engem izgat ha egy kövér nő lesoványoz, meg pálcikának hív stb..
2023. nov. 18. 02:20
6/18 anonim válasza:
Cucu, inkább le kéne fogyni, nem egészséges.
7/18 anonim válasza:
Nahát, tényleg nagyon sovány vagy!:O Tervezel hízni valamennyit vagy jó így most neked?
8/18 A kérdező kommentje:
#7 Köszönöm kérdésed, nem voltam sosem több, pedig vannak napok mikor benyomok 2 hamburgeert este is akár. :D
2023. nov. 20. 13:57
9/18 anonim válasza:
Kövér, hízásban lévő nőként nagyon szeretem a vékony férfiakat, meg a nagy kontrasztot. Úgy vettem észre, hogy viszonylag több vékony férfi is így van ezzel
10/18 anonim válasza:
Egyél mindennap így, meg napközben is minél többet, és akkor tuti hízni fogsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!