Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tpasztalat a 150kg körüli súlyú elhízott pasikkal az àgyban? Alkalmi sexet beszeltem meg de kezdek stresszelni
Figyelt kérdés
183cm magas kb 150kg.
Félek mi lesz milyen lesz az àgyban.
Akinek van Tapasztalat tanàcsa kérem írja le.
2023. jún. 11. 16:28
1/24 anonim válasza:
Mitől félsz?
Ne feküdjön rád, de gondolom, nem is akar.
2/24 A kérdező kommentje:
Korom ellenére 30+ nemvagyok tapasztalt.
2023. jún. 11. 16:30
4/24 A kérdező kommentje:
Nem dehogyis.
2023. jún. 11. 16:31
5/24 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, ebben nem tudok segíteni. Csak amiatt írok, hogy: NE STRESSZELJ! Találkoztok, aztán jól érzitek magatokat. Ha netán élőben nem jön be, megbeszélitek és nem csináltok semmit. :)
6/24 anonim válasza:
Akkor ezt említsd meg neki előre (még a találkozás előtt), és kérd meg, hogy legyen óvatos.
7/24 anonim válasza:
Az én párom 110 kiló, sosem volt gond semmivel sem. Van egy ismerős pár, ott a férfi 140kg a felesége pedig kb 70, köztük is minden rendben működik. Az már másik kérdés, ha nem tetszik, akkor nem kell semmit tenni vele.
8/24 anonim válasza:
Én azon stresszelnék, hogy vajon meg fogom-e találni a farkát.
9/24 anonim válasza:
Te milyen alkatú vagy kérdező? Inkább ez a kérdés
10/24 A kérdező kommentje:
Pàr kg plusz rajtam is van. De normàl súly.
2023. jún. 11. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!