Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tpasztalat a 150kg körüli súlyú elhízott pasikkal az àgyban? Alkalmi sexet beszeltem meg de kezdek stresszelni
Figyelt kérdés
183cm magas kb 150kg.
Félek mi lesz milyen lesz az àgyban.
Akinek van Tapasztalat tanàcsa kérem írja le.
2023. jún. 11. 16:28
11/24 anonim válasza:
Az mit jelent pl. 165/70-75kg?
12/24 A kérdező kommentje:
172 75
2023. jún. 11. 16:46
13/24 anonim válasza:
Valószínűleg nem lesz túl vad a tempó, hamar kifárad.
14/24 anonim válasza:
Az bomba alkat mit keresel egy olyan ffi mellett? Mi tetszik neked benne?
16/24 A kérdező kommentje:
14 Nem vagyok bomba alkat, àtlagos vagyok. Megtetszett az eddigi ismerkedés alapjàn.
2023. jún. 11. 16:53
17/24 anonim válasza:
Hasonló vagyok kérdező, ha gondolod írj rám és kérdezz, de itt nem akarom mások gusztustalankodásait olvasni
18/24 anonim válasza:
Felejtős. Egyrészt gusztustalanul néznek ki, elmegy tőle az ember kedve, másrész hozzá sem férnak a puncihoz a hájtól, már ha egyáltalán kilátszik még valami nekik. Arról nem is beszélve, hogy a pózok többsége szóba sem jöhet.
19/24 anonim válasza:
Lehet bele is pusztul😃. Összeomlik a keringés, leáll a szív, agyvérzés a megnövekedett vérnyomástól, stb. Ezer baj lehet már egy 150 kilós embernél. Gondolom szexben sincs naponta része.
A hímvessző megtalálásáról és használatba vételéről még nem is beszéltem.
Azért egy defiblirátor legyen a közelben.
20/24 anonim válasza:
Lefekszik, szétcsapja a làbát, te meg lapozgathatod a háját, hogy megtaláld a krinolint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!