Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi párommal 5 éve vagyunk együtt de pár hete barátnőm volt barátja el kezdet írogatni barátnőmnek, viszont párnapja találkozóra hívta barátnőmet de végül nagy nehezen meggyőztem barátnőmet hogy találkozzon vele, ebből baj lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! mi párommal 5 éve vagyunk együtt de pár hete barátnőm volt barátja el kezdet írogatni barátnőmnek, még barátnőm szólt meg mutatta meg nekem hogy az exe ráírt ! nem haragudtam még nevettünk is rajta barátnőmmel! viszont párnapja találkozóra hívta barátnőmet amire persze barátnőm hevesen tiltakozott! de végül nagy nehezen meggyőztem barátnőmet hogy találkozzon vele, ezt barátnőmnek nem mondtam de kicsit izgalmasnak találom, szerintetek ebből baj lehet?máj. 21. 18:35
11/24 A kérdező kommentje:
miért kell ilyen bántó válaszokat adni? nem értem! igaz várható volt
máj. 22. 12:04
12/24 anonim válasza:
de ember.. rábeszéled erre a baromságra ahelyett hogy azt az egy talit együtt töltenétek.
temetőbe nem küldöd el sírokat gondozni csak úgy? :D ez olyan mintha szivatnád
13/24 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy, szerintem ez egy gesztus a részedről, hogy letudják zárni. Nem gáz amit mondtál, de ne erőltesd ha a barátnőd nem akarja.
14/24 anonim válasza:
Majd amikor a barátnőd az exe f.szán ugrál, jussanak eszedbe ezek a "bántó válaszok"
15/24 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat ! nem erőltettem barátnőmre semmit, csak felajánlottam neki ha szeretné, kicsit bátorítottam is , de ha nagyon nagyon nem szerette volna akkor nem erőltettem volna! szombaton fognak találkozni volt barátjával
máj. 22. 19:54
16/24 anonim válasza:
igen 13 as.. de aztán meg ezt írta "de végül nagy nehezen meggyőztem barátnőmet" :D
azért erőlködj hogy nálad aludjon.. hogy megkedveljenek a szülei.. hogy hozzád menjen.. stb. de azért erőlködni hogy az exével talizzon.
te ezt még meg fogod bánni lehet
17/24 Leveltetu válasza:
#15 te hallod magad bari?
Szandekosan mas karjaiba kuldod a csajod...
19/24 anonim válasza:
kicsit az a feeling mintha te beindulnál ettől, meg lehet akarod azt is hogy megdugja az exe, utána meg te? vagy akár hármasban
jól sejtem
20/24 A kérdező kommentje:
igen lehet, inkább csak nézném őket, de ezt nem merem barátnőmnek elmondani
máj. 23. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!