Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első találkozóra együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első találkozóra együtt tölteni egy éjszakát?

Figyelt kérdés

Közel két hónapos, elég aktív netes ismerkedés után úgy döntöttünk, hogy jó lenne összefutni. Alapvetően elég nagy a távolság kettőnk között. Őt a munkája egy vidéki városba szólítja 2 napra, (ami a kettőnk közötti távolság fele kb.) és azt találtuk ki, hogy foglalnánk szállást közösen a környéken. Így a szabadidejét (délutántól másnap reggelig) közösen tölthetnénk el.

Nem meredek ez így elsőre kicsit? Ti bevállalnátok?

2020. júl. 7. 10:03
A kérdező szavazást indított:
Bevállalnám
Első találkozóra elég meredek
46 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
23%
Tele van kanos férfiakkal az oldal és mindegyikük bevállalná.
2020. júl. 7. 10:09
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Miért ne.
2020. júl. 7. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Én két csajjal is így találkoztam, ráadásul innen. Az egyikből 3 éves kapcsolat lett, a másikkal is jóban vagyok. Szex is volt.
2020. júl. 7. 10:14
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

1 es: én férfiként nem vállalnám be....

Szerintem minimum kell egy semleges beszélgetős randi hogy megismerjük a másikat. De ez az én meglátásom.

Kérdező az pedig hogy neked mi fér bele , neked kell tudni. Sok nőnek belefér az első randin dugás.

2020. júl. 7. 10:15
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Normál esetben nem vállalnám be. Itt a távolság az, ami miatt kivételt tennék. Ha jól megismerted ennyi idő után, szimpatikus, találkozzatok. Ha mégsem szeretnéd,hogy komolyabb történjen azt egyszerűen mond meg Neki. De véleményem szerint eleve adja magát a helyzet ha szimpatikusak vagytok élőben is egymásnak.

A kérdésed nem erre irányult, de azért mérlegelni kellene,hogy a jövőben, amennyiben kapcsolat alakul köztetek, hogy tudjátok áthidalni ezt a nagy távolságot?

Erről érdemes beszélni már az első találkozón is.

2020. júl. 7. 10:24
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

Felnőtt nőként vàlaszolok neked: NEM.

A miértre:

- ha nem vagy annyira fontos, hogy ne csak két munka között fussatok össze, akkor nem fekszünk össze

- ha te vagy a nő: ne legyél màr idétlen! Nem láttad, lehet, hogy azt HISZED ismered... de gondolkodjál már... mihez kezdesz magadon egy 15 cm-rel meg 20 kg-mal nagyobb emberrel, akinek mondjuk a fétise megrémiszt, de te kínáltad bután magad az erőszakoskodásra (nem, nem vagyok paranoiás és tuuuuudjuuuuk, te jó emberismerő vagy, ő meg gentleman, csak “véletlenül” súvaszt be a napirendjébe :D

- az eszköz, amire szükséged van

a.) gerinc, tartás, méltóság

b.) ennek hiányában AUTÓ (nem lesz drágább, mint a szállás, de megadja a választás szabadságának jóleső érzését)

Kérlek gondolj majd ránk, ha álmaid agyonfilterezett Hercege/Hercegnője helyett ÁtlagJóska/ÁtlagMaris nyomja az izzadságszagú szövegét... legyen már B terv is a felelőtlen szexen kívül :D

2020. júl. 7. 10:29
 7/15 anonim ***** válasza:
66%
Én is férfiként mondom, hogy elég meredek. Mondjuk én eleve nem is szerveznék így találkozót. Ez egyértelműen a szexre utazik csak. 30f
2020. júl. 7. 10:35
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Vagy esetleg úgy bevállalható, hogy te is kiveszel magadnak egy szobát és ő is. Ha ezt nem akarja, akkor le is bukott :D 7 voltam.
2020. júl. 7. 10:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig miért nem találkozatok? Magyarország nem olyan nagy!
2020. júl. 7. 10:42
 10/15 anonim ***** válasza:
36%
Két külön szoba.
2020. júl. 7. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!