Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az egyetemen régebben nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetemen régebben nagyon tetszett egy lány, aki foglalt, és együtt él a barátjával. Találkozóra hívott. Érdemes így elmenni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 23. 10:34
 1/4 A kérdező kommentje:
Részt veszek egy tudományos kutatásban, és az oktató kérte, hogy vonjam be őt is. Annak idején "próbálkoztunk" egymással, de végül nem jött össze, és nem is vagyunk jóban egymással. Most viszont magától jelezte, hogy hosszú idő után találkozzunk. Nem tudom, hogy érdemes-e így, mert én is tudom, hogy szó sem lehet többről, bár a részemről a tények ismeretében ez fel sem merült, ahogyan ő is csak ennyit mondott, hogy nem független. Elvileg csak a munkáról fogunk beszélgetni, bár a múlt ismeretében a helyzet eléggé "pikáns"...
2019. szept. 23. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi a kérdéses ebben. Ha munka miatt találkozni akarsz/kell vele, akkor tedd. Ha dugni akarsz vele, akkor ne tedd, mert úgy sem fogsz. Ha egyik sem, akkor ismételten ne tedd.
2019. szept. 23. 10:50
 3/4 anonim ***** válasza:

NE!

Kevés vagy, ha nem lennél, nem itt kérdezősködnél!

Volt palija...és?

2019. szept. 23. 11:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Hú, de kusza történet! Attól hogy régen tetszett, nem biztos hogy most is tetszik majd. Nem biztos hogy akar bármi "olyat", mert azt kérte hogy találkozzatok. Szerintem meg kellene hallgatni hogy mit szeretne.
2019. szept. 23. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!