Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek normális vágyak, te mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek normális vágyak, te mint férfi belemennél?

Figyelt kérdés

Az izgat fel ha eroszakos velem egy férfi, erősebben nyúl hozzám, eroszakoljon meg játékból. Arra is vagyok, hogy mások nézzék ahogy szexelunk. Pl egy parkban fényes nappal.

28 éves nő vagyok.

2024. máj. 20. 21:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%
#20 Nem vagy selejtes. Az emberi idegrendszer bonyolult, így a szexuális vágyaink is, ráadásul nagyrészt mélyen huzalozott tudatalatti dolgok vezérlik, amik nem a 21. századi normáink mellett fejlődtek ki, hanem az őskorban, évek százezrei alatt.
2024. máj. 21. 12:34
 22/25 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ez nagyon izgi lenne .

Volt egy barátnőm , aki mindig azt akarta , hogy küzdjek meg érte és a puncijáért .

Teljes erejével ellenállt , s mondta ha meg tudom őt szerezni , akkor az enyém lesz .

Persze egy kivétellel mindig meg tudtam szerezni őt , ami nagyon jól esett és nagyon be tudott indítani engem .

Olyan helyen is szeretkeztünk , ahol bárki megláthatott volna bennünket szex közben .

Volt mikor annyira kívánta a szexet , hogy út közben már az autóban levetkőzött teljesen meztelenre , úgy mentünk végig a városon , majd a lakott területet elhagyva egy mellék úti elágazónál a fő úttól kb: 50 -100 méterre egymásnak estünk .

Roppant izgalmas volt istenit szeretkeztünk .

Úgy hogy csak , hajrá kedves kérdező .

A szexben nincsen olyan , hogy normális .

Engedd szabadon ,bátran a fantáziádat és sikeresen éld át azokat .

Úgy , hogy sok sikert hozzá .

2024. máj. 22. 00:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Ettől még lehetsz normális, hogy élveznéd legalább gondolatban hogy valaki erőszakosan szexelne veled. Ezek ugyis csak gondolatban működnek, gondolatban élvezetesek, mert a gyakorlatban nagyon nehéz lenne egy élvezetes nemierőszakot összehozni.
2024. máj. 23. 03:08
 24/25 anonim ***** válasza:
Normális,simàn.f
2024. máj. 23. 03:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Ja hogy ruhában lennél. Úgy nem izgi
2024. máj. 23. 06:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!