Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek így ebbe ezen tulajdonságokkal?
Ez normális?
Figyelt kérdés
28f passzív vagyok, magára igényes stb. És a planeten összeismerkedtem egy 60x éves bácsival aki egyutt lakik a kornyekemen egy gyerekkori baratjaval.
Kattant az öreg szerintem. Az csak egy dolog hogy aktívként szereti ha lepisilik vagy a szájába ürítenek( ilyen szóba sem jöhet) de még mellé segget nyal vmi brutális módon. Videókat szokott küldeni az aktual partneréről ahogy k.rja meg ahogy a barátja nyalatja a passzívval a s.ggét meg szopatja magát. Mennyire vallanak ezek ép elmére? Ettől függetlenül még élvezhetem velük.
Sajnos a kényszer nagy úr, sehol senki itt akinek délpesten kellene alkalmira egy macis bi pasi...
Elvileg normális. Láttam már számomra betegebbet is. Ízlés dolga. Kinek mi az izgató.
2022. jan. 20. 04:48
4/16 anonim válasza:
Ha nem alkalmira keresgélnél,akkor lenne esélyed, szerintem...
És nem ilyen lerobbant perverz tatáknál.
2022. jan. 20. 05:04
5/16 A kérdező kommentje:
Házas, családos ember vagyok aki későn jött rá a hkmoszexuális énjére na meg dagadt is... sajnos igy necces.. magnum is... vicc mostmar hogy kik járnak oda. Eddig nem volt partnerem lementem a magnumba mindig akadt vmi... most csak 5 centis kukikás vénemberek...
2022. jan. 20. 05:06
6/16 -remete- válasza:
Biszex hapsi vagyok szintén családdal, 40évesen keresgelek tartosszexhavert. A pufisággal lehet mit kezdeni. Nekem is kellett mivel nem birtam a szexet az asszonnyal le kellett fogyjak. Meg elkezdett amolyan élvezés nélküli merevedésses. "Impotenciám" is lenni. Szóval leadtam 10kg. Mar müködni is kezdtem. De azért tényleg nem árt figyelni az egészségre. A masik dolog. Tarskeresőzöm én is. Romeó és társai. Nem alkalmit keresve hátha összejön. Ne add fel.
2022. jan. 20. 05:48
7/16 anonim válasza:
Asszony háta mogott? Gratulálok hozzá
2022. jan. 20. 06:44
8/16 -remete- válasza:
Háta mögött mivel nincs farka. Nyilván vigyázok a jó hírére. Biszexként nem egyszerű mivel nem tudok szerelmes lenni fiuba de szexet meg élvezem. Szóval nah.
2022. jan. 20. 08:17
9/16 anonim válasza:
2# normális lenne a homoszexualitás, főleg szájba sz@rós emberekkel? Ez nagyon beteg 🤮
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!