Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek normális vágyak, te mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek normális vágyak, te mint férfi belemennél?

Figyelt kérdés

Az izgat fel ha eroszakos velem egy férfi, erősebben nyúl hozzám, eroszakoljon meg játékból. Arra is vagyok, hogy mások nézzék ahogy szexelunk. Pl egy parkban fényes nappal.

28 éves nő vagyok.

2024. máj. 20. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Még csak nem is egyedi dolgok ezek kérdező Ezen na aggódj egyáltalán. Találsz is erre szerintem megfelelő férfit.

7-es válaszadó ma volt már minden: beszálló harmadiknak (BULL természetesen), most domináns férfi, de félek a gmail-es e-mail címekre indul be mert mindig azt kér. :D :D

2024. máj. 20. 22:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
A kicsit erőszakosabb szex vonz, kb. mint egy túszejtős szerepjáték, viszont más emberek ne nézzék, ahogy szexelek. 37/F
2024. máj. 20. 22:48
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Parkban ugyan nem de belteren szivesen kiprobalnam egy olyan novel akinek ez bejon es szeretne, hogy igy legyen... de szerintem valojaban ilyen nincs F.
2024. máj. 20. 22:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy enélkül tudsz-e normális szexuális életet élni.

Nagyon nem mindegy, hogy vannak ilyen vágyaid, de egyébként átlagos szexben is élvezel, ez úgymond egy ráadás, valami extra lenne.

Ha enélkül is megvagy, akkor nem probléma: erre vevő partnerrel lehet próbálkozni: persze ésszel, nem beleugorva a mélyvízbe. Könnyen lehet, hogy a fantáziád, hogy jaj de izgató, hogy megerőszakolnak játékból a második keményebb pofonra és az első erőszakos, fájdalmas behatolásra már el is párolog! Hasonlók igazak a nyilvános szexre is. (Ezzel legyen annyi önuralmad, hogy gyerekek biztos ne láthassák a kísérletezéseidet!)

"Gond" onnantól van, ha valaki átlagos szextől már nem is tud élvezni, csak hasonló "extráktól". Ebben az esetben keress meg szexuálpszichológust!

2024. máj. 20. 23:17
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Kukkolásra várom a meghivodat!:-)
2024. máj. 20. 23:24
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged ez izgat fel és mind ehhez találsz is megfelelő partnert , akkor mind ez rendben van .

Azt meg , ha szeretnéd hogy mások is nézzenek téged szex közben , azt úgy kell csinálni ,hogy teljesen véletlenül pont akkor valaki észre vegyen .

Így nem mondhatják , hogy szándékosság állt a cselekmény mögött , ami talán már önmagában is , enyhítő körülménynek számít .

2024. máj. 20. 23:37
 17/25 anonim ***** válasza:
55%

Majd meglátnád hogy milyen a valódi erőszak……

A domináns szex nem egyenlő az erőszakkal

2024. máj. 21. 04:33
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
Nekem pont ilyen csaj kell
2024. máj. 21. 07:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Az első fele még vállalható, de hogy közterületen vagy bárhol olyan helyen csinálni hogy lássanak az felejtős.
2024. máj. 21. 10:57
 20/25 A kérdező kommentje:

Akkor tényleg selejtes vagyok :/

Tudom amúgy, hogy milyen az erőszak mert eddig egy pasit ratudtam venni. De azóta se csinálta újra, pedig biztos bejott neki is mert nagyon hamar elment. Ezt a nyilvánosság részt viszont nem akarja bevallalni ő sem. Pedig én ezt ruhában képzeltem el, hogy ülne egy padon én meg szoknyában beleulnek és észrevétlenül mozogni mikor senki nem lát.

2024. máj. 21. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!