Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy mell rajongók, hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell rajongók, hogyan viszonyultok(nátok) szilikonmellű nő(k)höz?

Figyelt kérdés
Előny, hátrány vagy nem jelent szemetekbe semmit?
2024. máj. 20. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%
Volt szerencsém mindkettőhöz.Szilikon nem nagyon tudott be indítani .Volt egy csaj barátom úgymond extrákkal,neki fogtam eredeti nem is olyan kicsi melleit és a megcsináltatott szilikon cicit is.A kicsi sokkal jobban tetszett.Próbáltam lebeszélni de hajthatatlan volt azóta újra volt dokinál mert baj volt vele .Ez sok csajnál olyan mint mi férfiak a farokméret.Ha működők a kémia és minden klappol nem a méret számít .De azt is tudom hogy egy bizonyos méret azért kell hogy érezze a dolgot .
2024. máj. 23. 21:21
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nincs bajom a műmellel, ha nem viszik túlzásba és a testhez képest arányos.

Sajnos sokszor túlzásba viszik.

2024. máj. 24. 17:07
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Én szingli pasiként a nagy,de kizárólag természetes mellek híve vagyok(amik az sem baj,ha lógnak,sőt),s ezeket is szeretem,imádom kényeztetni,izgatni!

A mű,vagyis szilikon mellű nők nálam szóba sem jöhetnek,így egyátalán nem keresem a társaságukat!

Nekem az a mottóm,hogy egy nőn ugymond legyen minden eredeti,s természetes!

Főleg,ha teltebb,érettebb.

Nah ez nála a csúcs,az ilyen nők a gyengéim...

2024. jún. 2. 08:57
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

A nagy mellek a mindenem, ezért semmi bajom a szilikonnal, de ne legyen csúnyán természetellenes. Volt szerencsém jónéhányhoz, voltak, amik nagyon harmonikusan néztek ki és voltak kevésbé természetesek, szerencsére egyik sem úgy, mint egy felfújt lufi.

A természetes nagy mellek többnyire gravitálnak, de azon is lehet segíteni: a mostani csajomét feszesebbé tették műtéttel, nekem ez a tökéletes forma és méret.

2024. jún. 2. 09:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a nagy melleket. A szilikonos melleket meg főleg, gyönyörű a szabályos kerek forma és feszességük.
2024. jún. 9. 19:11
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
A szilikonos mell túl feszes, így feltűnően természetellenes egy kicsit. Nem nevezném undorítónak az ilyesmit, sőt lehet szép is, de nem az a dolog ami be tudna indítani. Addig szép mondjuk amíg le nem kerül a ruha, utána válik az ilyen cici érdektelenné.
2024. júl. 14. 09:56
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Undorító a mű...

Még megfogni is szar.

Annyiból szilikon nőt vehetne az ember.

Természeteset szeretem.

2024. júl. 14. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Nincs bajom vele. Jöhet. Bár a hatalmas lógó melleket jobban szeretem.
2024. júl. 14. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!