Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell rajongók, hogyan viszonyultok(nátok) szilikonmellű nő(k)höz?
Nekem nincs bajom a műmellel, ha nem viszik túlzásba és a testhez képest arányos.
Sajnos sokszor túlzásba viszik.
Én szingli pasiként a nagy,de kizárólag természetes mellek híve vagyok(amik az sem baj,ha lógnak,sőt),s ezeket is szeretem,imádom kényeztetni,izgatni!
A mű,vagyis szilikon mellű nők nálam szóba sem jöhetnek,így egyátalán nem keresem a társaságukat!
Nekem az a mottóm,hogy egy nőn ugymond legyen minden eredeti,s természetes!
Főleg,ha teltebb,érettebb.
Nah ez nála a csúcs,az ilyen nők a gyengéim...
A nagy mellek a mindenem, ezért semmi bajom a szilikonnal, de ne legyen csúnyán természetellenes. Volt szerencsém jónéhányhoz, voltak, amik nagyon harmonikusan néztek ki és voltak kevésbé természetesek, szerencsére egyik sem úgy, mint egy felfújt lufi.
A természetes nagy mellek többnyire gravitálnak, de azon is lehet segíteni: a mostani csajomét feszesebbé tették műtéttel, nekem ez a tökéletes forma és méret.
Undorító a mű...
Még megfogni is szar.
Annyiból szilikon nőt vehetne az ember.
Természeteset szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!