Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti kaptatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Ti kaptatok már olyan orált, ami TÉNYLEG kielégített?

Figyelt kérdés

Onnan jött a kérdés, hogy párommal beszélgettünk tegnap este. Azt mondta, hogy még soha senki nem szopta így le mint én, az ex felesége nem is nagyon csinálta neki. Nagyon szeretem csinálni, élvezem én is, benedvesedek, felizgulok, cuppogok, nyögök, rendesen élvezem :D Nagyon nagyokat szokott élvezni, nyög, beleremeg az egész teste mikor orgazmusa van.

Illetve mennyire fontos nektek az, hogy a nő jól tudjon szopni? Mennyire igénylitek?

2024. máj. 20. 15:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jó élményeim vannak.A fogazás azt hiszem elvette a kedvemet.Nem egyszer volt hogy lelankadtam mert kellemetlen érzés volt.

Ugy vok vele h Inkább hagyjuk.

Nem akarok megsérteni senkit ezért néhány mozdulat után gyorsan váltok másra.

2024. máj. 23. 05:39
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem kaptam soha olyat, ami igazán jó lett volna. A feleségem szokta csinálni. Előjátéknak jó, de csak akkkor tudok elélvezni, ha kézzel rásegít.
2024. máj. 23. 06:52
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére kaptam igen 😊!

Adós sem maradtam 😁! Fontos nagyon, ahogy a kölcsönösség is!

Kivétel erősíti a szabályt, mert volt csaj, aki elzárkózott ettől, de mégis jó volt a szex.

2024. máj. 23. 14:35
 34/40 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kiegészíteném előző vàlaszom:

+ szolid seggujjazàs

2024. máj. 23. 16:19
 35/40 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is voltak jó élményeim, meg semlegesebbek is. Azt hogy mennyire igényeljük a jó szopást? Ugyan úgy mint ti nők egy rendes punci nyalást. A véleményem nekem erről az, hogy igazából tökmindegy hogy mennyire igényeljük a jó szopást. Ez úgyis azon múlik, hogy nektek mennyi kedvetek van csinálni. Te azert csinálod jól, mert érdekel téged, és imádod csinálni, szívből csinálod. Én ugyan így vagyok a punci nyalással, jó élményeim vannak, mindig is szerettem csinálni, és szívemből rajongok a punci nyalásért. Az amit szeretünk csinálni, és élvezzük csinálni, azt ösztönből jól csináljuk. Én is ugyan azokat a reakciókat kapom amiket te. Egy-egy nyalás után, jönnek a fura kérdések☺️.
2024. máj. 23. 16:26
 36/40 anonim ***** válasza:
83%

Nekem volt már olyan hogy szinte szó szerint majdnem összeestem.

Kiment az összes erőm élvezés után. 😊😇

2024. máj. 23. 20:30
 37/40 anonim ***** válasza:
64%
Nem, de néha rámférne.. 😆😆
2024. máj. 23. 20:32
 38/40 anonim ***** válasza:
78%
Én itt találtam egyszer egy huszonéves kislányt, aki úgy leszopott 5ezerért, hogy a homlokom behorpadt. Látszott rajta hogy élvezi. Sajnos felszívódott két alkalom után.
2024. máj. 24. 01:21
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
Erről egy kollégám mondása jutott az eszembe: A szopás olyan mint az autóvezetés, vagy van valakinek érzéke hozzá, vagy nincs. Na hát én vezetni nem tudok, a párom viszont nagyon élvezi velem az orális szexet. Neki is csak rossz tapasztalata volt előttem. Barátnőim is mind azt mondják hogy nem szeretik az orális szexet, néha bele mennek a párjuk kedvéért. Gondolom az milyen jó lehet...
2024. jún. 27. 08:37
 40/40 anonim ***** válasza:
61%
Hogyne kaptam volna. Elég gyakran le szokott szopni egy 20 éves köcsög fiu, akkorákat élvezek,... Na az jólesik úgy isten igazábol.
2024. jún. 27. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!