Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti kaptatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Ti kaptatok már olyan orált, ami TÉNYLEG kielégített?

Figyelt kérdés

Onnan jött a kérdés, hogy párommal beszélgettünk tegnap este. Azt mondta, hogy még soha senki nem szopta így le mint én, az ex felesége nem is nagyon csinálta neki. Nagyon szeretem csinálni, élvezem én is, benedvesedek, felizgulok, cuppogok, nyögök, rendesen élvezem :D Nagyon nagyokat szokott élvezni, nyög, beleremeg az egész teste mikor orgazmusa van.

Illetve mennyire fontos nektek az, hogy a nő jól tudjon szopni? Mennyire igénylitek?

2024. máj. 20. 15:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
20%

Nem gondolkoztál rajta, hogy csináld pénzért?

2024. máj. 20. 16:32
 12/40 anonim ***** válasza:
83%
Gondolkodtam már rajta de nem volt még merszem belevágni. 9.
2024. máj. 20. 16:36
 13/40 anonim ***** válasza:
17%
Ha tényleg ilyen jól csinálod akkor simán kérhetnél érte 40-50 ezeret per cumi :)
2024. máj. 20. 16:40
 14/40 anonim ***** válasza:
82%
Én még sose szoptam le senkit (szűz vagyok) de biztos rohadt jó lehet csinálni. Fogom is ha lesz kivel (hosszútávra keresek párt, úgyhogy privátot nem kérek). Viszont így kicsit megijedtem ezeket olvasva. Ennyire nehéz jól csinálni? Az ember nem gondolná. Mert az érthető, hogy sok lány nincs megelégedve a nyalási technikákkal, még nekem is sok időbe telt negtanulni a saját testemen, mi hogyan a legjobb. De a férfiakról ugyanezt nem gondoltam volna, ott az ember látja is, mit csinál.
2024. máj. 20. 16:59
 15/40 A kérdező kommentje:
#14: bizony idő, mire megtanulód tényleg jól csinálni. Meg partnertől is függ nagyban, nem mindenki ugyan úgy szereti. Idő, évek, partnerek mire megtanulsz egy alap technikát, amit aránylag minden férfi szeret, az már új partnernél kiindulásnak jó, a többiben pedig majd irányít ő. Meg persze az nagyon sokat tud rajta dobni ha a partnered látja, hogy tényleg élvezettel csinálod, nem pedig csak kényszerből/muszájból.
2024. máj. 20. 17:04
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen az hogy nehéz, inkább az, hogy leszar a másik fél.

2024. máj. 20. 17:04
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég szomorúan hangzik. Nem tudom, én szerelemből akarom elveszteni, úgyhogy engem majd biztosan érdekelni fog a másik. Csak nem akarok bénázni/fájdalmat okozni.
2024. máj. 20. 17:11
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

1x tudott 1 fizetős prosti rendesen leszopni. Azóta nem is eröltetem.

A legtöbb nő béna, nem akarja stb..

Aki meg jó az ritka.

2024. máj. 20. 17:16
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha így állsz hozzá akkor nem fogsz fájdalmat okozni. Klasszikus fájdalom érzéshez nagyon rossznak kell lenni, viszont lelkileg könnyebb rossz élményeket okozni..

Én korábban amit írtam főként lelki goldokra értettem és nem arra, hogy úgy csinálták, hogy annyira fájt. Persze mindenki más és más, de szerintem az a legjobb, ha őszintén csinálod és csak tényleg akkor, ha te is szeretnéd és megpróbálod úgy, ahogy a másik számára tényleg egy jó élmény.

2024. máj. 20. 17:17
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
#19 biztos megvolt azoknak a nőknek is a maguk oka, amiért ilyen sebeket okoztak (társadalmi elvárások pl), de velem úgy érzem ilyen nincs. Kevés szebb dolgot tudok elképzelni a szopásnál. Az egyik legerotikusabb, legbensőségesebb dolognak gondolom, amit nő tehet férfival. Talán ezért is szopnak sokan rosszul, nincsenek a partnerükkel olyan bensőséges viszonyban. De én személy szerint pl tényleg vágyok rá, sokat is gondolok erre, hogy milyen lenne. Na meg az is elszomorítana, ha a partnerem a bénázásom ellenére is legalább a végére ne lenne megelégedve. Fordított helyzetben se örülnék annak, ha valaki nem teljes odaadással nyúlna hozzám.
2024. máj. 20. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!