Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti kaptatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Férfiak! Ti kaptatok már olyan orált, ami TÉNYLEG kielégített?

Figyelt kérdés

Onnan jött a kérdés, hogy párommal beszélgettünk tegnap este. Azt mondta, hogy még soha senki nem szopta így le mint én, az ex felesége nem is nagyon csinálta neki. Nagyon szeretem csinálni, élvezem én is, benedvesedek, felizgulok, cuppogok, nyögök, rendesen élvezem :D Nagyon nagyokat szokott élvezni, nyög, beleremeg az egész teste mikor orgazmusa van.

Illetve mennyire fontos nektek az, hogy a nő jól tudjon szopni? Mennyire igénylitek?

2024. máj. 20. 15:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kb ez alap lene, de sokan úgy vannak vele, mint egy kötelező elem aminek meg kell lennie és közben nem is akarják csinálni igazán csak túl lenni rajta mielőbb. Ilyen esetben meg inkább nem csinálják. Persze ez előre ritkán derül ki, mert nem őszinték egymással az emberek. De ugyen ez elmondható a férfiak nagy részéről is, hogy leszarják azt, hogy a nyalás hogy jó egy nőnek.

2024. máj. 20. 17:36
 22/40 anonim ***** válasza:
93%
10-ből egy csaj ha tud szopni. Mondom ezt több tucat után.
2024. máj. 20. 17:39
 23/40 anonim ***** válasza:
71%
Igen az exemtől, rajta kívül mindenki már távolt volt az igazi technikától.. F.
2024. máj. 20. 17:42
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Kívánom, hogy mindenki részesüljön egy kiadós, élvezetes orális szexben! 🙂
2024. máj. 20. 17:51
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jó partner figyeli, hogy a másiknak mi a jó, kellemes. Esetleg közben lehet mondani instrukciókat is, hogy hogy csinálja, megdicsérni, ha ügyes stb...
2024. máj. 20. 17:55
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Több is volt, aki nagyon durván le tudott szopni,de tény, hogy többen vannak, akik nem annyira jól csinálják
2024. máj. 20. 18:43
 27/40 anonim ***** válasza:
82%
Én jól tudok szopni,sose volt rá még panasz.De én imàdom csinálni.Alkalmiban is.Ha meg szerelmes vagyok,akkor még jobban foglalkozom vele.
2024. máj. 20. 19:12
 28/40 anonim ***** válasza:
77%
Igen kaptam màr olyat,a legfontosabb hogy tehetséges legyen ebben, gyakran igénylem naponta de legalább 2 naponta.40+f
2024. máj. 20. 19:58
 29/40 anonim ***** válasza:
91%

Nagyságrendileg 25 nőből kettő szopott úgy, amire azt mondom, hogy aztaqrva!, 5-6 pedig nagyon jól, élvezettel. A többi inkább csak ímmel-ámmal vagy kifejezetten rosszul.

A jól szopó nők mind élvezték is a szopást, nem csak a kedvemben akartak járni.

2024. máj. 22. 21:09
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

"mennyire fontos nektek az, hogy a nő jól tudjon szopni? Mennyire igénylitek?"

Nagyon fontos, "válóok", ha nem csinálja jól, szívesen és gyakran. Előjáték részeként minden alkalommal igénylem, a jó szopás az, ami eléri nálam a maximális erekciót. Végig, elélvezésig mondjuk heti egyszer.

2024. máj. 22. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!