Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen ember az aki szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az aki szexuális szolgáltatásért fizet?

Figyelt kérdés
2024. máj. 20. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Normális. Vagy szerinted az az igazi ha össze-vissza hazudozással jut be a bugyiba?
2024. máj. 20. 13:32
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de nem bánnám ha nekem fizetne érte nő
2024. máj. 20. 13:38
 3/14 anonim ***** válasza:
29%

Milyen lenne?

Egyszerűen bénább a csajozásban ennyi.

2024. máj. 20. 13:43
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Időhiányos vagy nőkben csalódott, esetleg szex kell neki de az életébe kapcsolat vagy csajozás nem fér bele, mint nekem se. Vagy esetleg szerencsétlen nőknél, vagy milliárdos üzletember akit a felesége megcsalt, vagy van valami extra fétise, stb. Sok féle lehet.
2024. máj. 20. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Hát felőlem tegye, csak ne a feleségét csalja... Pláne ha gyerekei vannak. Prostit vesz igénybe, na és? Csak ne félrekúrás legyen belőle.
2024. máj. 20. 13:48
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Csúnya és alacsony, legalábbis magamból kiindulva.
2024. máj. 20. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
Lehetnek olyan élethelyzetek,hogy rákényszerül az ember.Ez egy szolgáltatás amire van igény.
2024. máj. 20. 13:52
 8/14 anonim ***** válasza:
78%
Én 50-es korosztály vagyok,jelenleg egyedül de éltem sokáig párkapcsolatban.Nehéz párt találni azért.Még aktív vagyok szexuálisan,fizetek egy lánynak aki időnként eljön hozzám.Szégyelljem?
2024. máj. 20. 13:57
 9/14 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Charlie Sheent.
2024. máj. 20. 14:00
 10/14 anonim ***** válasza:
82%

Sokféle.

Én valamilyen lelki kielégülést találok ebben… Szerencsére nincsenek durva fétiseim és szadista hajlamom sincs, de valahogy felizgat hogy pénzért vagyok egy nővel, meg hogy napi szinten sokan megdugják, hogy hogyan tekint a szexre, milyen egyszerűen…

különösen felizgat, ha inteligensebb és igényesebb a hirdető, de mégis vállal pl. anált is, esetleg DP-t is.

Volt néhány ilyen csaj a rosszlányokon, de a mostani hirdetők közül én nem tudok ilyenről, aki amúgy tényleg full inteligens és normális nő amellett hogy kiárúsítja a testnyílásait.

El lehet ítélni, de valamiért engem ez izgat, hogy pl. bele gondolok hogy 10 éve hirdet, megfarkalta sok száz, esetleg ezer pasi és én csak egy vagyok ezek közül és miközben dugom a hátsóját, totál közömbös vagyok neki valószínűleg… Fura, tudom.

2024. máj. 20. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!