Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha kevésnek érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kevésnek érzem magam ??

Figyelt kérdés
amit tudni kell az én gyíkom kb 10 cm vagy 11.. nem volt mindig ilyen, meghiztam, mostani páromnak volt elég sok fasz már neki bent,elég nagyok lehettek nem tudom nem mesél róla de nyilván nagyobb mint az enyém .. de ő nem mondja hogy kevés lenne, sőt nagyon is kitudom elégíteni, neki nagyon rossz hogy én így vagyok magammal, de az a kb 20 pasi aki már oda tette neki kicsit önbizalom romboló számomra..most megint fogyókúrázom hogy jobb legyen a helyzetem nekem. 3 éve vagyunk együtt és szégyenlem magam előtte, ez nem normális .. szerintetek mit csináljak ?
2024. máj. 20. 10:17
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Ess panikba!
2024. máj. 20. 10:19
 2/7 A kérdező kommentje:
csodás válasz .. az már rég megvolt :D
2024. máj. 20. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Szedj valami dili bogyót, az segít rajtad.

Mi értelme van ennek a hazugságodnak és nyavíkolásodnak??

2024. máj. 20. 10:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha kevésnek érzed magad párodhoz képest, az egyszer jó hír, hogy szinted feletti nőd van. Másodszor meg fejleszd magad mindenben sikeesebbre.
2024. máj. 20. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Folytasd a fogyást, és próbálj meg kicsit férfiasabb testalkatot kialakítani. Széles váll, keskeny csípő, lapos has.
2024. máj. 20. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Fogyás nagyon jó ötlet. Ne tudom hány kg fölösleg van rajtad, de ne várj nagy eredényt. 10-15 kg fogyás jelent kb 1 centi pluszt.

Igazából ha jó a nődnek, akkor nem tudom miért izgulsz. Volt vagy 20 pasival az elmondásod szerint gondolom már tudja mi a jó neki, mégha kicsit hihetetlen, hogy 10-11 centi elég neki. Vagy 100/1 nőnek elég, de ezek szerint te nagyon szerencsés vagy. Szóval örülj neki.

2024. máj. 20. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Akaszd fel magad lúzet
2024. máj. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!