Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik kevésnek tartják a kapcsolatukban a szexet mióta vannak együtt? Mennyire kevés, milyen gyakran van? Mit tesztek helyette?
Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 11:03
1/18 anonim válasza:
24 éve vagyunk együtt, 12 éve egyáltalán nem volt. Azóta maszti van videóra, csetre.
2/18 anonim válasza:
- 20 éve
- Havonta-kéthavonta 1 alkalom.
- Helyette alszunk, házimunkát végzünk, gyerekeket nevelünk.
3/18 anonim válasza:
9 eve egyutt, es tobb mint 1 eve nem volt egymassal szex.
4/18 A kérdező kommentje:
De ti ezt hogy bírjátok? Mert nekem nagyon szarul esik, hogy ennyire nem érdeklem a párom..
2023. nov. 8. 11:36
5/18 anonim válasza:
Elég lehangolóak a válaszok… én a hosszabb kapcsolataimban is napi szinten igényeltem.
31/N
6/18 anonim válasza:
Mi 11 éve vagyunk együtt és már csak évente 2-3 alkalommal van közöttünk szex . Amióta párom gyermeket szült , egyszerűen nem kívánja a szexet .
Amúgy mi is a gyermek neveléssel és házimunkákkal töltjük a szabadidőnk nagy részét .
F.
7/18 anonim válasza:
14 éve vagyunk együtt, van gyerek is, de heti 1-2 szokott lenni.
Lenne több is, ha nem merülnénk ki a mindennapokban.
29 évesek vagyunk.
8/18 anonim válasza:
16 éve vagyunk együtt, évente 3-4 alkalommal van szex. Maszturbálás vagy párszor alkalmi.
9/18 anonim válasza:
Basszus, azért ez nagyon gáz!
Gondoltam, hogy szar a helyzet, de ezek a válaszok azért borzasztóak.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok.😔
Nagyon szomorú...
34/F
10/18 anonim válasza:
Én nagyon kevésnek érzem a szexet. 8 éve vagyok együtt a feleségemmel, 2 éve vagyunk házasok, de heti 1 alkalomnál sosincs több. A kapcsolatunk elején meg minden nap vágytunk arra, hogy szexeljünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!